Bir Garip Aşk 71. bölüm fragmanı yayımlandı - 15 Şubat Pazartesi bölümü neler olacak?

Televizyon ve internetin izlenme rekorları kıran dizisi Bir Garip Aşk yine nefes kesecek yeni bir bölümle karşınıza geliyor. Arnav ve Khushi karmaşık çete ilişkisinden kurtulacak mı? Bir Garip Aşk 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk 15 Şubat Pazartesi bölümünü şimdiden izleyebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz. Kanal 7 ekranlarının aşk dizisi her gün 16.00 'da.

Bir Garip Aşk 71. bölüm fragmanı yayımlandı - 15 Şubat Pazartesi bölümü neler olacak?
12 Şubat 2016 Cuma 11:50

Kanal 7'nin en çok tutulan aşk dizisi Bir Garip Aşk, yeni bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Karakterleri, mizaçları, beğenileri, istekleri ve dünya görüşleri farklı olan iki Hint genci Khushi ve Arnav'ın birbirine gıcık olmaları ama birbiri olmadan da yapamamaları üzerine kurulu bir dizi Bir Garip Aşk dizisi. 70. bölümü 12 Şubat Cuma ekranlara gelecek dizi iki gün haftasonu arası verdikten sonra 15 Şubat Pazartesi yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Haftaiçi her gün Kanal 7'de saat 16.00'da yayınlanan dizi son günlerde çete mücadelesi veren Arnav ve Khushi'yi anlatıyor. Arnav'ı Shyam'ın kaçırdığını öğrenen Khushi Manaroma ile çetenin izini arıyor ve buluyor. Ancak yaşadığı talihsiz bir hadise ikilinin oradan geri dönmesine sebep oluyor. 

Daha önce hiç Hint dizisi izlememişseniz bu dizi tam size göre. Gündüz kuşağının en güzel dizilerinden. Bir Garip Aşk dizisi 71. bölüm fragmanı aşağıda sizlerle paylaşacağız. Bu diziye olan merakınızı daha da arttıracak. 

BİR GARİP AŞK 70. BÖLÜM İZLE




12 Şubat Cuma 70. bölümde neler olacak? 



KHUSHİ, ARNAV’I SHYAM’IN KAÇIRDIĞINI ÖĞRENİYOR

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Shyam’ın ayakkabısındaki kan izleri Khushi’nin dikkatinden kaçmaz ve bu izlerin Arnav ile bir ilişkisi olduğunu düşünür. Nanda Kishore da Arnav’ın kaçırıldığını öğrenmiştir. Diğer yandan Khushi ve Manaroma çetenin izini bulmuşken aldıkları bir tehdit yüzünden eve geri dönerler.

Khushi, Shyam’ın ayakkabısındaki kan lekelerini fark eder ve Arnav’ın kaçırılmasının arkasında Shyam’ın olduğunu düşünmeye başlar. Khushi daha sonra Shyam’ın ayakkabısından kan örneği alarak Arnav’ın kanı ile aynı olup olmadığını anlamak için bir test yaptırır. Teste göre Shyam’ın ayakkabısındaki kan Arnav’a aittir. Nanda Kishore da Arnav’ın kaçırıldığını öğrenmiştir. Shyam, Khushi’nin kendisine yönelttiği iddiaları inkar eder. Khushi ve Manaroma uzun uğraşları sonucu çetenin izine yeniden ulaşır ancak aldıkları bir tehdit yüzünden Arnav’ı bulmak için ellerine geçen bu şansı da değerlendiremez. İkili Arnav’a ulaşacak yeni ipuçları aramaya başlarlar.

BİR GARİP AŞK 71. BÖLÜM FRAGMANI - 15 Şubat Pazartesi Fragman İzle







Bir Garip Aşk Dizisinin Konusu


Bir Garip Aşk dizisi fırtınası devam ediyor.Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi Bir Garip Aşk,internette ve ekranda izlenmeye devam ediyor.Diziye büyük bir ilgi olduğu görülüyor. Hindistan’da en çok izlenen dizi olan Bir Garip Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali yer alıyor.Dizinin yeni bölümünde neler olacak merak ediliyor.
 
Hindistan yapımı olan Bir Garip Aşk dizisi Türk Televizyonlarında ve sosyal medyada fenomen haline geldi. Oldukça fazla sayıda takipçisi olan Bir Garip aşk, hergün Kanal 7 ekranlarında saat 16:00 da yayınlanıyor. Sevilen dizi Bir Garip Aşk, ayrıca kaçıranlar için sabah saatlerinde 11 de tekrar bölümleriyle ekrana geliyor. Birbirinden çok faklı iki karakterin yaşadıkları aşkı anlatan dizide, ikilinin başlarına gelen komik olayları romantik bir dille seyrediyoruz. 
 
Hindistan yapımı dizinin orjinal Hintçe adı Pyaar Ko Kya Naam Doon. Yönetmenliğini ise Arshad Khan yapıyor. Bir Garip Aşk hafta için hergün saat yeni bölümüyle 16:00 da ve tekrarıyla 11:00 de Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Eski bölümleri kaçıranlar ise Kanal 7 nin internet sitesinden Br Garip Aşk dizisinin eski bölümlerini seyredebilirler.
 
Türk televizyonlarında bir çığır açan ve Hint yapımı olan Bir Garip Aşk dizisi kendine has bir hayran kitlesi oluşturmuş durumda. Dizinin hayranları sürekli yeni yayınlanacak fragmanları iple çekerken, dizi saatlerinde ise ekran başına kilitleniyorlar. İlginç konusuyla dikkat çeken dizi bir Hint yapımı ve Türk televizyon izleyicilerinin gönlünde şimdiden yer etmiş durumda.
 
Hafta içi her gün öğleden sonra saat 4 te yayınlanan meşhur dizi de Nani ve Anjali'nin ilginç aşk hikayesi anlatılıyor. 56. bölüme ulaşan Bir Garip aşk dizisinin fragmanı ise bugün yayınlandı. Bu bölümde ise balayı planları yapan ikilinin başına gelen aksilikleri izleyeceksiniz. Büyük hayran kitlesi oluşturan Bir Garip Aşk Dizisi hafta içi hergün saat 16 da Kanal 7 de sizlerle olacak. 
 
İKİ FARKLI İNSANIN AŞK DOLU HİKAYESİ ‘BİR GARİP AŞK’ KANAL 7 EKRANLARINDA


Bazen katlanabileceğiniz en son kişi, onsuz yaşayamayacağınız tek kişidir. Birbirleriyle olamayan, ayrı da kalamayan iki kişinin hikayesi ‘Bir Garip Aşk’ 9 Kasım Pazartesi gününden itibaren Kanal 7 ekranlarında.
 
Hindistan ekranlarının sevilen dizisi ‘Bir Garip Aşk’ dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Khushi ve Arnav’ın büyük aşkını izleyiciyle buluşturacak. Kendi halinde, aile değerlerine bağlı, manevi ilkelerle hareket eden Ksushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır. Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır. Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.
 
‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da yeni bölümleri, saat 11:50’de ise tekrar bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında…
 

Bir Garip Aşk Dizisi Künyesi
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Diğer Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
 
KANAL 7’Yİ AŞAĞIDAKİ FREKANSLARDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
 
Kanal 7 SD / Türksat 4A / Frekans: 12095 / Polarizasyon: Yatay / Symbol Rate: 4800 / FEC: 5/6
Kanal 7 HD / Türksat 4A / Frekans: 12103 / Polarizasyon: Yatay / Symbol Rate: 8333 / FEC: 2/3
TELEDÜNYA / Kanal 7: 27.Kanal / Kanal 7 HD: 60.Kanal
TIVIBU / Kanal 7: 28.Sıra / Kanal 7 HD: 317.Sıra
KABLO TV / Analog S13
D-SMART / 27.Kanal
DIGITURK / 34.Kanal
Teknik Destek İçin Bize Ulaşın / Tel: 0212 437 85 93 – 0216 316 19 61 – 0533 244 70 32
E-Posta / teknik@kanal7.com

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
havva - 8 yıl önce
Kanal 7 diger kanallar gibi Sinyali neden güclu degil cekmiyor