Bir Garip Aşk 68. bölüm izle - 10 Şubat Çarşamba son bölüm izle

Son günlerin en popüler dizisi Bir Garip Aşk, 67. bölümü ile yine göz doldurdu. Her anın nefes kesilerek izlendiği dizide 68. bölümde neler olacak? Türkiye'de yayınlanan ilk Hint dizisi olma özelliğine sahip Kanal 7'nin sevilen dizisi Bir Garip Aşk, Khushi ve Anjali isimli iki gencin etnik sorunları etrafındaki aşkını ele alıyor. Peki Bir Garip Aşk 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 68. bölüm izle.

Bir Garip Aşk 68. bölüm izle - 10 Şubat Çarşamba son bölüm izle
10 Şubat 2016 Çarşamba 17:50

 Son günlerde Türkiye'de Amir Khan ve ekibi ile birlikte Hint filmi modası başlamıştı. Hint filmlerinin konusu ve müziği ile Türk halkı Hint sinema ve dizi dünyasına girmeye başladı. Kanal 7'nin Hint dizilerinden Bir Garip Aşk dizisini çevirmesi ve her gün 16.00'da yayınlaması diziye olan ilgiyi arttırdı. Haftaiçi her gün 16.00 'da yeni bölümü yayınlanan dizide Anjali ve Khushi isimli iki aşığın başından geçenler anlatılıyor. Bu iki aşık etrafında ailelerinin onlara tepkileri de teker teker konu edininiyor. 

Kanal 7'nin izlenme rekorları kıran dizisi Bir Garip Aşk, 67. bölümde yine izleyenlerden tam not aldı. Son bölümde Khushi Arnav'ın Londra'ya kaçırılıp kaçırılmadığını merak ediyordu. İşte merak edilen soruların cevabı.


09 Şubat Salı 67. bölümde neler olacak?



KHUSHİ VE MANAROMA, ARNAV’I ARIYOR
Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Khushi, Arnav hakkında duyduğu endişeleri Manaroma ile paylaşır. Manaroma durumu soğukkanlılıkla karşılar. İkili Arnav’ın Londra uçağına binmeden önce neler olduğunu görmek için havaalanına giderek güvenlik kamerası görüntülerini incelerler. Kamera kayıtlarına göre Arnav, uçağa hiç binmemiştir.
Manaroma, Khushi’nin odasında Chandni Chowk adında bir dedektife ait kartvizit bulur ancak gelinin neden böyle bir kartviziti yanında bulundurduğuna bir anlam veremez. Khushi içini kaplayan korkuya daha fazla dayanamaz ve olan biteni Manaroma ile paylaşır. İkili Arnav’ın Londra’ya giden uçağa binmeden önce neler olduğunu öğrenmeye karar verir ve havalimanına giderek güvenlik kameralarını incelemek isterler. Kayıtlara göre Arnav, yanına gelen bir yabancı ile birlikte havalimanından ayrılır. Khushi bu kaçırılma olayının arkasında Shyam’ın olduğunu düşünmektedir ve onu gizlice takip etmeye karar verir.


BİR GARİP AŞK 68. BÖLÜM CANLI İZLE (10 Şubat Çarşamba)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayse - 8 yıl önce
Yeni fragman yok mu?? Çık güzel dizi.
Avatar
kan - 8 yıl önce
cok guzel bir dizi
Avatar
leyla - 8 yıl önce
Arnav benim aşkimmmmmmmmmm
Avatar
emel - 8 yıl önce
Bayıldım
Avatar
asi - 8 yıl önce
Ben her ikisini de cok seviyorum