Bir Garip Aşk 66. bölüm fragmanı yayımlandı - 8 Şubat Pazartesi bölümü fragmanı

Kanal 7'nin Hint dizisi Bir Garip Aşk 6 Şubat Cumartesi 66. bölüm fragmanı resmi sitesinde ve bizde yayımlandı. Kanal 7'nin en sevilen dizisi haline gelen Bir Garip Aşk hikayesinde 5 Şubat 2016 son bölüm neler oldu?

Bir Garip Aşk 66. bölüm fragmanı yayımlandı - 8 Şubat Pazartesi bölümü fragmanı
06 Şubat 2016 Cumartesi 14:10

Kanal 7 ekranlarının en çok üzerine düştüğü program haline genel Bir Garip Aşk izleyenler tarafından büyük beğeni topluyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programı olan Bir Garip Aşk her bölümüyle ayrı bir merak konusu haline geliyor. 

Hint filmini Türkiye'de sevdiren Amir Khan ile başlayan Hint merakı Bir Garip Aşk ile devam ediyor. 

Peki Bir Garip Aşk dizisinin 65. bölümünde yani 5 Şubat Cuma günü neler oldu?

SHYAM, ARNAV’I ZOR DURUMA DÜŞÜRÜYOR

Ekranların tutkuyla izlenen Hint dizisi ‘Bir Garip Aşk’ta bugün, Arnav’ın şirketine ait önemli evrakların ortadan kaybolduğunu öğrenen Khushi, Shyam’dan şüphelenir. Nani, kardeşi Chandu’yu Raizada malikânesinin gelinleri ile tanıştırır. Manaroma, Payal ve Bubbly’nin fotoğrafını görünce aklına bazı sorular takılır.

65. Bölüm Özeti

Khushi, Arnav için hayati önem taşıyan iş evraklarının ortadan kaybolmasının ardında Shyam’ın olduğundan şüphelenmektedir ancak elinde bunu kanıtlayacak bir delil yoktur. Nani kendisini ziyarete gelen kardeşi Chandu’yu Khushi ve Payal ile tanıştırır. Chandu onlara Nani’nin davranışlarındaki değişimin sebebini sorar. Khushi’nin telefonuna Arnav’dan bir kısa mesaj gelir ancak mesajı atan kişi Arnav değildir. Diğer yandan Nani evdekilere Arnav’ın çocukluğuna ait komik anıları anlatmaktadır. Payal ile Bubbly’nin birlikte çektirdikleri fotoğrafı gören Manaroma gelini hakkında şüphelenmeye başlar.

BİR GARİP AŞK 65. BÖLÜMÜ İZLEYİN




Bir Garip Aşk 66. bölüm fragmanı izle





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.