BİM Aktüel 18 Mart indirimli ürünler katalogu - BİM 18 Mart Cuma indirimli ürünler listesi, bu hafta BİM'de neler var

Türkiye'nin en ücra köşesinde dahi yok satan mağaza Bim Bim aktüel ürünleri yayınlayarak yine yeni bir indirim dalgası yakaladı. Bim aktüel 18 Mart kataloğunda BİM'de hangi ürünler indirimli bakabilirsiniz. Bu hafta Bim'de hangi ürünler indirimli? Bim kampanyalarını görmek için Bim Aktüel kataloguna bakabilirsiniz. Bu hafta özellikle ev eşyaları, tablet haftanın en indirimli ürünü gibi gözüküyor.

BİM Aktüel 18 Mart indirimli ürünler katalogu - BİM 18 Mart Cuma indirimli ürünler listesi,  bu hafta BİM'de neler var
17 Mart 2016 Perşembe 22:45

Türkiye'de Bim açmadık yer bırakmayan mağazalar zinciri her hafta olduğu gibi bu hafta da harika indirimlerle geliyor. Bim aktüel 18 Mart  Cuma'da özellikle ev gereçlerinde, elektronik eşyalarda inanılmaz indirimler var. BİM'de en çok konuşulacak ürünler Hoover HBT63XTK Aspiratör için BİM tarafından belirlenen fırsat fiyatı 79 TL ve mutfağın vazgeçilmezi Kumtel Sеt Üstü Ocak 169 TL ile BİM'de. Peki Bim aktüelde 18 Mart Cuma hangi ürünler var?


Haftanın öne çıkan aktüel ürünleri Hoover HBT63XTK Aspiratör, Kumtel Sеt Üstü Ocak , B-Silver Serisi 3'lü Tava Seti, Bebek Nevresim Takımı öne çıkan fırsat ürünleri oluyor. 

İlk olarak 1995 yılında Türkiye'de 21 marketle yola çıkan Bim mağazaları bugün Türkiye'nin dört bir yanında hatta dünyada birçok ülkede hizmet veriyor. Haftanın bir günü seçtiği özel ürünler ile Bim aktüel 18 Mart cuma listesinde bu indirimli ürünler var. Açıldığı günden bu yana yüksek oranda indirim politikasıyla hizmet veren Bim mağazaları markaları Türkiye geneline yayılan sadece belirli ürünlerle çalışıyor. Bunun dışında genelde kendi üretimi veya daha ucuz fakat sürümden kazanan firmalarla anlaşan Bim, her daim müşteriye ucuz, kaliteli ürünler vermeyi hedefliyor.  Peki Bim 18 Mart aktüel ürünler katalogunda neler var? BİM'de 18 Mart 'ta hangi ürünler indirimde?

Türkiye'nin hemen her ilçesinde rahatlıkla bulabileceğiniz tek markat BİM'dir. En ücra köşelere bile yayılan BİM her hafta aktüel ürünler katalogu yayınlayarak çok güzel kampanyaları müşterilerine bildiriyor. BİM 18 Mart 2016 aktüel ürünler katalogu da bugün itibariyle yayınlandı ve müşterilere sunuldu. Aşağıda aktüel ürünlerden bahsedecek ve bu kampanyaları teker teker değerlendireceğiz. 

Türkiye genelinde 5 bin civarı mağazası bulunan Bim, bugün Fas'ta ve Mısır'da 50'nin üzerinde mağazası ile hizmet veren Bim'in Avrupa ülkelerine ne zaman açılacağı ise merak konusu. 

Şimdi sizlere Bim aktüel ürünler 18 Mart kataloğunu tanıtacağız:

Her cuma yenilenen BİM aktüel 18 Mart Perşembe katalogu şöyle:

BİM aktüel ürünler 18 Mart 2016 katalogu incelemesine başlıyoruz. BİM’de bu hafta neler var, BİM aktüel 18 Mart  2016 Cuma ürünleri neler hemen bakalım.

18 Mart BİM Katalogu ilk incelememizde Hoover HBT63XTK Aspiratör, Kumtel Sеt Üstü Ocak , B-Silver Serisi 3'lü Tava Seti, Bebek Nevresim Takımı öne çıkan fırsat ürünleri oluyor. 

Şimdi BİM 18 Mart Aktüel Ürünler Katalogu ilk incelememizde öne çıkan fırsat ürünlerini ve cazip fiyatlarını listeleyelim;

2'li Bebek Body 9, 90 TL

2'li Cam Biberon 125+250ml 11, 75 TL

2'li Signal Diş Fırçası Vеrtical Expеrt + Stylе Copаck 6, 95 TL

3'lü Kapaklı Yuvarlak Sığ Kase Seti 9, 25 TL

5'li Saklama Kаbı 8, 90 TL

6'lı Mutfak Hаvlu Seti 13, 90 TL

Ayaklı İkram Tabağı 15, 90 TL

Bebek Alez 4, 90 TL

Bebek Nevresim Takımı 21, 90 TL

Bebek Pike 9, 75 TL

Bonеra B-Silver Serisi 3'lü Tava Seti 34, 90 TL

Cansı Süs Bitkilеri 19, 90 TL

Çift Taraflı Balık - Börek Tavası 24, 90 TL

Efsane Tаm Buğday Unu 2 Kg 3, 65 TL

Hasır Görünümlü Çamaşır Sеlеsi 9, 90 TL

Hawai Tekrаr Kullanılabilir Rulo Kğıt Bez 3, 95 TL

Hoover HBT63XTK Aspiratör 79 TL

Joker Jаnt Parlatıcı ve Temizleyicisi 400ml 4, 45 TL

Joker Lastik Parlatıcı ve Temizleyicisi 400ml 4, 45 TL

Joker Torpido Parlatıcı Sünger vе Sprеy 250ml 3, 45 TL

Karayеl Limon Kоlоnyası 1 Litre 4, 95 TL

Klozеt Kapağı 18, 90 TL

Kumtel Sеt Üstü Ocak 169 TL

Mr. Grееn Dеtеrjan Hаzneli Cаm Tеmizlеyici 7, 95 TL

Patitо Düz Sadе Pаtаtes Cipsi 220g 2, 40 TL

Pratik Bebek Alt Açmа seti 9, 90 TL

Thоmas Tren 7, 90 TL

Tоn Tоn Yol Seti 19, 50 TL


Yukarıda listelediğimiz aktüel ürünler ve fiyatları ile birlikte BİM 18 Mart 2016 Aktüel Ürünler Katalogu ön incelememizi tamamladık. Gelecek haftanın BİM Market Katalogu olan BİM 25 Mart 2016 Aktüel Ürünler Katalogu incelemesi de yakında sitemizde olacak. 18 Mart 2016 BİM Aktüel Ürünler Katalogu detaylı incelememize ve büyük boy broşür resimlerine aşağıda bulunan "Broşür" başlığı altından ulaşabilirsiniz.

Bim'in aktüel ürünler yani fırsat ürünleri listesine baktığınızda en çok göze çarpan ürünlerden biri de Hoover HBT63XTK Aspiratör. Bim mutfak gereçleri konusunda sık sık aktüel ürün getiriyor. Hoover HBT63XTK Aspiratör 79 TL'ye ve sınırlı sayıda BİM'de.

BİM 18 MART 2016 BROŞÜR






 

Çocuk oyuncakları, Büyük Teker Metal Araçlar da kampanya yapan Bim bu hafta çok iş yapacak.

Türkiye'nin en büyük perakende marketi

Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM, Türkiye'de indirim mağazacılığı yapan bir market zinciri. Mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşudur. BİM marketlerine rakipte olan, dev uluslar arası parakende şirketleri gelişmekte olan genç nufusa sahip, milli geliri artan Türkiye'ye güvenerek geldiler. Fakat son zamanlarda bu firmaların Türkiye'yi terk ettiği görülmektedir. Firmaların ülkeden çıkmalarının nedeninin "dünyanın başka yerinde karşılaşmadıkları güçlü yerli firmalara karşı kar oranlarının düşmesi" olduğu iddia edilmektedir. BİM firmasının net kâr marjı yıllara göre; 2012 yılı %3,3, 2013 yılı %3,5, 2014 yılı %2,7 olarak gerçekleşmiştir. 2012 kârı 331,8 milyon tl, 2013 413 milyon, 2014 395,3 milyon olarak geçekleşmiştir.

Bim mağazalarında neden raf sistemi yok?
 
BİM mağazalarımızda ürünler sizlerin kolay erişebileceği şekilde sunulmaktadır. Buradaki ana gayemiz maliyeti azaltırken sizlere alış veriş yapmanın rahatlığını sağlamak. Büyük rafların, sıraların arasında kaybolmadan ihtiyacınız olana en kısa yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz.

Geçici çözümlerden ziyade uzun vadeli tedbirlerin alınması gerektiğine işaret eden Demirtaş, Canlı Hayvan, Kanatlı Et ve Et Ürünleri Grubu Meslek Komitesi üyeleriyle kırmızı et fiyatlarındaki artış sorununu masaya yatırdıklarını, çözüm için gerekenlerin acil olarak uygulamaya konulmasının ülke hayvancılığı için büyük önem arz ettiğini kaydetti.

Sorunun çözümüne ilişkin önerileri rapor haline getirerek bayramdan sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu'ya ileteceklerini aktaran Demirtaş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Yüksek olan girdi maliyetleri fiyatlara yansıyor. Kırmızı et üretiminde yemleme maliyetlerinin minimizasyonu için Mera Kanunu'nda da hedeflendiği gibi meraların etkin kullanımı sağlanmalı. Hayvan hastalıkları ile etkin bir şekilde mücadele edilmeli. Hayvancılık politikaları uzun vadede istikrarı koruyabilecek ve oluşabilecek olumsuz piyasa koşullarındaki dalgalanmalara karşı hazır olacak şekilde yapılandırılmalı.

Üreticilerin üretimden vazgeçmemesi için desteklemeler devam ettirilmeli. Damızlık ve besilik dana işletmeleri ayrı ayrı sistemlerle desteklenmeli. Üreticilerin sürdürülebilir üretim yapmasına olanak sağlayan düzenlemeler yapılırken aynı zamanda halkımızın da uygun fiyata et tüketebilmesi sağlanmalı. En önemli gıda maddelerinden biri olan kırmızı etin fiyatı tüketicilerimiz için artık ulaşılabilir olmalı."

Bunun bir diğer sebebi de BİM'in işgücü maliyetini azaltarak bu azalan maliyeti indirim olarak fiyatlara yansıtmak. Dikkat ederseniz Bim mağazalarında diğer mağazalar gibi çalışan reyon elemanı göremezsiniz. En büyük bim mağazasında bile çalışan sayısı üç dört kişiyi geçmez. Çünkü Bim'de sürekli raf düzenleme kaygısı yoktur. Haliyle bu personelin maaşını Bim indirim olarak yansıtır.

Bim'den istekleriniz

Sık sık Bim'den alışveriş yapan ziyaretçilerimiz ile yaptığımız araştırmalar neticesidne Bim müşterilerinin raflarda en çok Torku'nun ürünlerini görmek istediklerini belirttiler. Torku, Konya'da başlayan üretimi ile Türkiye'nin en büyük firması haline geldi. Haliyle Bim müşterileri de Torku'nun Bim mağazalarında satılmasını istiyor. 

Öte yandan mahallelerinde Bim mağazası bulunmayan mahalle sakinleri de Bim'den sürekli mahallelerinde market açmaları konusunda istekte bulunuyor. Mağaza yetkilileri, halkın bu yoğun talebini daima karşılamaya çalıştıklarını ancak bir mağaza açmanın maliyetinin hem çok fazla hem de zahmetli olduğunu belirtti. Ayrıca hedeflerinin her ilçede birkaç tane Bim olduğunu ifade eden Bim yetkilisi bu hedeflere doğru durmadan yol aldıklarını da söyledi. 

Bim ve Sosyal Medya

Bim'in dünya genelinde mağazasının olması sosyal medya üzerinde de oldukça yaygın bir şekilde isminden söz edilmesini sağlıyor. Bim poşetleri üzerine yapılan Capsler, Bim 5 Şubat 2016 aktüel ürünleri üzerine çekilen videolar kullanıcıların oldukça ilgisini çekiyor. Bu sebeple Bim'in uzun yıllar varlığını sürdüreceğini gösteriyor. 

Sizlere Bim ürünlerini tanıtan bir gencin videosunu göstermek istiyoruz. Çocuk büyük bir keyifle mağazanın abur cubur ürünlerini izleyenlere tanıtıyor. 

İşte o video:


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.