Atlantistrans Şehir içi Şehirlerarası Nakliyat

Atlantistrans şehir içi ve şehirler arası nakliyat firmasıyla ilgili tanıtıcı haberimiz...

Atlantistrans Şehir içi Şehirlerarası Nakliyat
22 Mayıs 2016 Pazar 03:04

Firmamız 1988 yılından 2016 yılına dayanan 28 senelik geçmişle siz müşterilerimize kaliteli bir taşıma fırsatı sunmaktadır. Eşyalarınız ücretsiz experlerimiz tarafından bakılır. Axa oyak sigorta güvencesi ile değerince sigorta kapsamına alınır. Atlantistrans nakliyat taşımacılık sektöründe öncü kuruluşlar arasında sürekli pozisyonu ve kalitesini bozmadan hızlı bir şekilde ilerlemektedir.

Nakliyat firmaları arasında adından sıklıkla bahsedilen Atlantistrans tüm Türkiye geneline şehir içi ve şehirlerarası profesyonel eşya taşımacılığı hizmeti sunmaktadır. Taşımacılık sektöründe kalite, güven, özveri ile evden eve nakliyat adı altında ev, ofis, işeri, fabrika ve diğer mekanlarınızı biz taşırken siz rahatlığın keyfini yaşıyorsunuz. Evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, defolama, kargo ve diğer nakliye konularında size hizmet sunmaya devam evden eve  nakliyat firmamız, taşıma kadromuzda uzmanlaşmış ekipler bulunur. Eşyalarınız uzman ellerde sökülür gideceği yerde monte edilir. Nakliye günü ve saati kararlaştırılarak nakliye sözleşmesi yapılır. Eşyanız bize göre çoksa, bir gün önceden gelen elemanlarımız ambalajlama yapar. İkinci gün tam zamanında sorunsuz olarak taşıma yapılır. Eşyanız normal ise aynı gün elemanlar ambalajlama yaparak taşınma işlemlerine başlar. Hasarsız nakliye garantisi uzmanından demonte ve monte işlemleri işini iyi bilen uzman kadro malın değerine göre sigorta memnuniyetsizlik durumunda para iade garantisi koşulsuz şartsız müşteri memnuniyet garantisi sunuar.

Firmamız bir aile kuruluşudur. Asansörlü taşımacılık sistemi bina dışına kurulan, hidrolik ve otomatik sistemlere sahiptir. 20 kata kadar yükselebilen en iyi taşımacılık ekipmanları arasındadır. Bina içerisinde taşıma yapılırken eşyaların zarar görme ihtimali yüksek olduğundan dolayı asansörlü evden eve nakliyat sistemi sayesinde hiçbir  eşyanız en küçük  bir zarara uğratılmadan sigortalı ve ambalajlı olarak taşınabilmektedir.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.