Araç Kiralama Hizmeti ve Konforlu Seyahat

Araç Kiralama Hizmeti ve Konforlu Seyahat
29 Haziran 2017 Perşembe 12:40

Eşsiz güzelliklerle dolu Dalaman’da seyahatinizi en kolay ve konforlu şekilde gerçekleştirmek istemez misiniz? Dalaman’a giriş yaptığınız andan itibaren sahip olabileceğiniz bir otomobil işlerinizi ne kadar da kolaylaştırırdı. Şirketimiz sunduğu araç kiralama hizmeti ile rakiplerini geride bırakıyor. Dalaman rent acar fiyatları şirketen şirkete farklılık gösterirken, ekibimizle size en ekonomik ve güvenli araç kiralama hizmetini sunuyoruz.

Fazla düşünüp araştırmanıza gerek yok. Dalaman’da bulunduğunuz süre boyunca size eşlik etmeye hazır araçlarımız farklılık gösteren her türlü ihtiyaca uygundur. Kullanacağınız süre ve mesafe, kişi sayınız ve hatta eşyalarınız için bile uygun aracı bulabileceğiniz geniş bir araç yelpazesine sahibiz.

Hem otomatik hem manuel araçlarımız bulunurken yakıt tüketimini de göz ardı etmedik. Benzinli ve dizel araçlarımız hizmete hazırlar. Farklı kapasitelere sahip araçlarımız her ihtiyacınızı karşılarken en uygun araba kiralama fiyatlarını Dalaman’da biz sağlamaktayız.

Araç Kiralarken Nelere Dikkat Etmeliyim?

İhtiyacınızı karşılayacak araca karar vermeden önce hizmetten faydalanabilmek için sağlamanız gereken koşullara uygun olduğunuzdan emin olun. En az iki yıllık motorlu taşıt ehliyetine sahip olmak gerekli olan ilk koşuldur. Aracı teslim aldığınız andan itibaren sizin kontrolünüz altında olacağı için trafik içerisinde hem kendiniz hem de diğer sürücü ve yayalarımız için dikkatli yol almanızı öneririz.

Hasar durumunda (aracın zarar görmesi, araca trafik cezası yazılması, çekilmesi, devrilmesi vb.) sorumluluk sürücüye aittir. Aynı zamanda aracın denetimini arkadaşınız, eşiniz gibi başka şahıslara devretmenin de kurallara aykırı olduğunu belirtmek isteriz.

Aracınız için ek hizmetlere ihtiyacınız varsa bunları da rezervasyon sırasında belirtiniz. Kar lastiği, bebek koltuğu, navigasyon cihazı gibi hizmetlerimiz aracınızla beraber size temin edilecektir. Sürüş keyfinizi arttıracak bu hizmetleri önceden belirtmiş olmasanız bile müsait ekipman olduğu takdirde aracınızı teslim alırken sizin için temin edebiliriz.

Kiraladığınız aracı, kira süreniz bittiği zaman teslim etmelisiniz ancak hâlâ ihtiyacınız varsa belirtilen ek ücret karşılığında hizmetimizden faydalanmaya devam edebilirsiniz. Tüm şirketler arasında en uygun Dalaman ucuz araç kiralama bize ait olduğunu, bu hizmetin ne kadar ekonomik ve konforlu olduğunu fark ettiğinizde seyahat etmenin tadına bir kez daha varacaksınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.