Aöf ögrenci girişi, aöf giriş yerleri belli oldu, aöf sınav giriş yeri sorgula

AÖF giriş yerleri belli oldu mu? Yüz binlerce öğrencinin iki boyunca ter dökeceği Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesi sınav giriş yerleri belli oldu. Türkiye'nin dört bir yanında senede dört defa uygulanan AÖF giriş yerleri akşam saatlerinde belli oldu. AÖF giriş yerleri öğren. Peki AÖF sınavları ne zaman?

Aöf ögrenci girişi, aöf giriş yerleri belli oldu, aöf sınav giriş yeri sorgula
08 Nisan 2016 Cuma 21:54

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2016 Bahar Dönemi AÖF sınav giriş yerleri yerlerini açıkladı. AÖF giriş yerlerini açıkladı ve AÖF öğrencilerinin otomasyon sisteminde yayımladı. Adaylar öğrenci otomasyonu üzerinden alacağı AÖF sınav giriş belgesi, öğrenci kimliği ve üzerinde T.C. kimlik numarası yazan bir belgeyle AÖF sınavlarına girebilecek. AÖF giriş yerleri belli olduğunda bu haberin içeriğine yazacağız. Peki AÖF sınavları ne zaman? İkinci dönem AÖF sınav tarihleri nasıl? 

Her sene yüz binlerce öğrencinin yeni kayıt işlemleri yaptırdığı ve yüz binlerce öğrencinin de mezun olduğu Açık Öğretim Fakültesi ikinci dönem vize sınavlarına az bir zaman kaldı. 16 - 17 nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek AÖF sınavları vize notu yerine geçecek. Final notu yerine geçecek sınavlar ise 4-5 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu tarihten itibaren eğitime yaz ayları boyunca ara verilecek. Ancak AÖF sınavlarında tek dersi kalan öğrenciler için tek ders sınavı da 18 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

AÖF Sınav giriş yerleri belli oldu

Açıköğretim Fakültesi 2016 bahar dönemi vize sınavları giriş yerleri belli oldu. Sınava girecek öğrenciler sınav giriş yerlerini ve sınav giriş belgelerini buradan öğrenebilirler. 
 


AÖF sınavlarına öğrenciler, Cumartesi-Pazar günleri sabah ve öğleden sonra dört oturumda sınavlara katılmaktadırlar.

Sınavlar Türkiye ve K.K.T.C. Lefkoşa’da aynı saatlerde sabah 9.30’da, öğlenden sonra 14.00’da yapılıyor. Çoktan seçmeli test şeklinde yapılan sınavlarda, öğrenciler hangi branştan giriyorsa o branşın sorularını cevaplıyor.

Sınav Giriş belgelerinin verildiği AÖF büroları sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Öğrenciler seçmiş oldukları sınav merkezlerinde sınava katılırlar. Öğrencilerin; ara sınav ve dönem sonu sınavlarına hangi il, ilçe, bina, salon, sıra, tarihte ve saatte sınava gireceği "Fotoğraflı Sınava Giriş Belgesi"nde belirtiliyor.

AÖF Sınav Geçme Harf Notu ve Kredisi

Harf Notu ve Kredisi
- AA 4,00
- AB 3,70
- BA 3,30
- BB 3,00
- BC 2,70
- CB 2,30
- CC 2,00
- CD 1,70
- DC 1,30
- DD 1,00
- FF 0,00

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.