19 Mayıs mesajları, Whatsapp resimli 19 mayıs mesajları

Peki 19 Mayıs günü mesajları neler? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında sevdiklerinize yollayabileceğiniz resimli mesajlar neler olabilir? Facebook ve Whatsapp 19 Mayıs günü mesajları ile resimli güzel sözler haberimizde...

19 Mayıs mesajları, Whatsapp resimli 19 mayıs mesajları
19 Mayıs 2016 Perşembe 07:49

Bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. En güzel 19 mayıs günü mesajlarını sizler için derledik. Atatürk'ün Gençliğe hediye ettiği bu güzel günde sizde sevdiklerinize güzel mesajlar yollayabilirsiniz. Bu haberimizde en güzel Whatsapp veya SMS ile 19 Mayıs mesajlarına ulaşabilirsiniz.   

WHATSAPP 19 MAYIS MESAJLARI

-- Büyük Önder Atatürk ve kahraman silah arkadaşları tarafından verilen mücadele sonucunda büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti gençlerimize emanettir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- Türk çocuğu, çok zekisin, bu belli; fakat zekânı unut, daima çalışkan ol. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- 19 mayıs mesajları ile sizde Atatürk’ün Gençlere armağan ettiği bu bayramı neşe dolu şekilde kutlayabilirsiniz.

-- Zafer, barışın en kısa yoludur. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

--19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- Bütün ümidim gençliktedir. Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- Milletin istiklâlini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- 19 Mayıs yeni Türkiye’nin ve Atatürk’ün doğum günüdür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. Zafer “Zafer benimdir” diyebilenlerindir. K. Atatürk 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- Milli hedefler, milli irade yalnız bir kişinin düşünmesinden değil, bütün milletin arzularının, emellerinin birleşmesinden ibarettir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. ( K. Atatürk ) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

--Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919′un 95.yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- 19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- Her şeye rağmen muhakkak bir ışığa doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletimin hakkındaki sonsuz sevgim değil, bugünün karanlıkları, ahlâksızlıkları, şarlatanlıkları içinde sırf vatan ve hakikat aşkıyla ışık serpmeye ve aramaya çalışan bir gençlik görmemdir. ( K. Atatürk ) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- Türk milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladı olan 19 Mayıs, Türk milletinin esaret zincirini kırmak adına Büyük Önder Atatürk’ün liderliğinde attığı büyük adımın adıdır. 19 Mayıs, Anadolu’da esir olmak istemeyen milletimiz için adaletin başladığı tarih olması bakımından da önemli bir gündür.

-- Ben Samsun’u ve Samsun HaIkını gördüğüm zaman, memIekete ve miIIete ait bütün düşünce ve kararIarımın yerine getiriIebiIeceğine dair bir defa daha kuvvetIe inanmıştım. Samsun’IuIarın haI ve durumIarında gördüğüm gözIerinden okuduğum vatanseverIik ve fedakarIık; ümit ve tasavvurIarımı oIumIu bir inanca götürmeye yetmişti

-- Vatanın bütün ümidi ve geIeceği size, genç nesiIIerin anIayış ve enerjisine bağIanmıştır.

-- MiIIet, miIIî hakimiyet esasını ve Türk MiIIiyetçiIiğini kabuI etmiştir. Bunu gerçekIeştirmeye çaIışacaktır.

--19 Mayıs güven, sevinç, hareket günüdür.

-- MiIIetin bağrında temiz bir nesiI yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kaImayacak. Zafer “Zafer benimdir” diyebiIenIerindir.

-- Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- Spor gençliğin kuvvet kaynağıdır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.-Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-- GençIiğinde dik duranın ihtiyarIığında beIi büküImez.


19 Mayıs Resimli Mesajlar


En güzel resimli Mesajları sevdiklerinize gönderin.



RESİMLİ 19 MAYIS MESAJLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Etiketler; #19 mayıs
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.