17 Mart Kısmetse Olur Kanal D izle 126. bölümde Ali için Melis üzerinden plan yapılıyor

Ekranlara yansıyan ilginç kareleri ile gündemden asla düşmeyen 17 Mart Kısmetse Olur bölümü evde gerginlik çıkıyor. Ayça'nın Melisle barışmak istememesi, Ali'nin iki yüzlü olduğunu düşünmeleri Kısmetse Olur 126. bölüm evde tuhaf olayların yaşanmasına sebep oluyor. Ali'nin Ceyda'yla aralarında bir şey olduğunu düşünen Kısmetse Olur evi yeni bölümde Melis ile birlikte tuzak kuruyorlar. Tamamı Kısmetse Olur son bölüm izleme sayfasında.

17 Mart Kısmetse Olur Kanal D izle 126. bölümde Ali için Melis üzerinden plan yapılıyor
18 Mart 2016 Cuma 12:07

 Günün 12 saatini bir evde geçiren 7 erkek ve 7 kızın yarıştığı Kısmetse Olur 17 Mart bölümü büyük çekişmelere sahne oluyor. Ayça'nın kalbini kıran Melis Ayça'yla barışma çabalarını sürdürüyor ancak Ayça bir türlü Melis'e yüz vermiyor. Her bölüm yeni bir tartışma yaşanan Kısmetse Olur evinde 126. bölümde de tartışmalar eksik olmuyor. Adnan ve Ali'nin Ceyda üzerinden hesaplaşmaları, Ali'nin Ceyda'ya bir ilgi duyması Adnan'ı kızdırıyor. Adnan, evde yaşıma uygun kız olsun diye geldin ama gelin adayı olsun yeter diyorsun diye Ali'ye çıkışıyor. 17 Mart Kısmetse Olur 126. Bölüm Kanal D ekranlarında 12.45'te başlıyor. Peki evde başka ne olaylar oluyor? 

Eser son günlerde sürdürdüğü gergin tavrını hala devam ettiriyor. 1 haftadır evde terör estiren Kısmetse Olur Eser buzdolabının üzerindeki resmi göstererek bu resim burada duracak diye erkek tarafına bağırıyor. 

KISMETSE OLUR 17 MART BÖLÜMÜ İZLE - 126. BÖLÜM 

Melis Adnan'a Ceydayla Ali'nin arasında bir şeyler olduğunu düşünüyoruz diye yorum yapıyor ve buradan Ali'ye yüklenmeye başlıyor. Ali'yi tuzağa düşürmek için Melis'i Ali'ye kur yapmak için ikna etmeye çalışan Melis bu durumda ne yapıyor?

Evin en sakin erkeklerinden Emre de Melis ve Adnan'ın oyununa katılıyor. Ali'nin maskesinin düşmesini istiyorlar. Ali ise kendisinin üzerine gelindiğini belirterek rica ederim bırakın artık bu tavırları diyor. 

KISMETSE OLUR 126. BÖLÜM İZLE 17 MART BÖLÜMÜ

Kısmetse Olur 17 Mart bölümünü canlı izlemek için tıklayın. Aşağıda 126. bölüm fragmanı verilmiştir. canlı izlemek için Kanal D ekranlarını tercih edebilirsiniz. 



KISMETSE OLUR CANLI İZLE

Kısmetse Olur 126. bölümde neler olacak? 

Halk oylamasının ve eleme heyecanının yaklaştığı bu son günlerde Kısmetse Olur yarışmacıları son kozlarını oynamaya başlıyor. Hem SMS oylamasından puan almak için hem de evdeki arkadaşlarının desteğini almak için kendilerinden beklenmeyen hareketler sergileyen yarışmacıların bu tavrı herkesi şaşırtıyor.

Öte yandan yarışma için RTÜK'e ve Meclise büyük şikayet telefonları, faksları ve emailleri yansıyor. Yarışmanın aile değerlerini, Türk toplum yapısını ayaklar altına aldığını belirten vatandaşlar yarışmanın derhal kaldırılmasını istiyor. Evde yaşanan aşk ilişkilerinin ahlaksızlığı tetiklediği, yarışmacıların birbiriyle yalandan sevgili olduğu, birisiyle birlikteyken ayrılınca gözyaşı döküp 3 gün sonra da farklı biriyle sevgili olduğunu belirten Türk halkı bu yarışmanın çocuklarını olumsuz etkilediğini belirtiyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.