TV8 yayın akışı - 20 Ocak 2016 Çarşamba

Eğlenceler kanalı TV8 yine dikkat çekici yapımlarıyla izleyicileri ekran başına kitlemeye hazırlanıyor. Kendine özel programlarlarıyla seyirci kitlesine her geçen gün yeni grupları eklemeye devam eden TV8, bir güne daha gümbür gümbür geliyor. Yetenek Sizsiniz yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Peki 20 Ocak Çarşamba günü TV8 ekranlarında izleyicileri hangi programlar bekliyor olacak?

TV8 yayın akışı - 20 Ocak 2016 Çarşamba
20 Ocak 2016 Çarşamba 00:30

TV8'de her sabah olduğu gibi, bol gülümseme dolu bir gün dileklerini Çok Güzel Hareketler Bunlar ile seyirciye sunuyor. En eğlenceli ve özgün programları bünyesinde barındırmaya devam eden TV8, başarılarıyla gün gün yükselen Acun Ilıcalı'nın yönetiminde yoluna devam ediyor. Ilıcalı da bu başarısını kanalın yayın akışını izleyicilerin beğenisine göre belirleyerek sevenlerinden tam not alıyor. 

20 Ocak Çarşamba günü Oynat Bakalım, çocukların beğenisini kazanan Maşa ile Koca Ayı sabah saatlerinde ekrana gelecek. Saat 08.30'da hafta içi hergün yayınlanan Aramızda Kalmasın canlı yayın ile izleyici karşısına çıkacak.  

Öğlen saatlerinde Arda'nın Mutfağı programı ile seyirciler yeni lezzetlerin kapılarını aralayacak. Ardından Songül Karlı ile Evlilik Yolunda yeni bölümü ile izleyiciyi ekrana bağlarken, kimler yeni aşklara yelken açacak, kimler evlilik yolunda adım adım ilerleyecek hep birlikte göreceğiz. Daha sonra izlenme rekorları kıran yarışma programı İşte Benim Stilim 2016 programı ekranlarda olacak. 

TV8 salı akşamında başarılı yarışma parogramı Yetenek Sizsiniz Türkiye seyirciyi ekranlara kitleyecek. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen yarışmacılar yeteneklerini sahnede gösterecek. 

Yayına 23.15'te Saba ile Oyuna Geldik  yeni bölümü ile devam eden olan TV8 hız kesmeden izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmaya devam edecek. 

Gece kuşağında saat 00:45'te İşte Benim Stilim 2016, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için gündüz yayın tekrarı ile izleyicinin karşısında olacakken, daha sonrasında Songül Karlı ile Evlilik Yolunda ve Ardanın Mutfağı sizlerle olacak.

Peki saat saat TV8 20 Ocak Çarşamba yayın akışı nasıl ?

06:15 Çok Güzel Hareketler Bunlar

07:00 Oynat Bakalım

08:00 Maşa ile Koca Ayı

08:30 Aramızda Kalmasın / Canlı

11:30 Arda'nın Mutfağı

12:45 Songül Karlı ile Evlilik Yolunda / Yeni

15:15 İşte Benim Stilim 2016 / Yeni Bölüm

20:00 Yetenek Sizsiniz Türkiye

23:15 Saba ile Oyuna Geldik / Yeni Bölüm

00:45 İşte Benim Stilim 2016

03:45 Songül Karlı ile Evlilik Yolunda

05:30 Ardanın Mutfağı


Etiketler; #TV8
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.