TV8 yan ekran uygulaması nedir? Yan ekran uygulaması ile O Ses Türkiye oy verme

O Ses Türkiye Final'de desteklediğiniz adaya oy vermek için TV 8 yan ekran uygulamasını indirebilirsiniz. Peki yan ekran uygulaması nedir? Yan ekran uygulaması nasıl indirilir?

TV8 yan ekran uygulaması nedir? Yan ekran uygulaması ile O Ses Türkiye oy verme
03 Şubat 2016 Çarşamba 00:04

O Ses Türkiye yarışmasında bir ilk gerçekleşiyor. O Ses Türkiye Final bölümünde beğendiğiniz adayları SMS oyları ile desteklemekle birlikte TV 8'in yan ekran uygulamasından oy vererek de destekleyebilirsiniz. 

TV8 yan ekran uygulamasıyla neler yapabilirsiniz?

- O Ses Türkiye ve diğer TV 8 yarışmalarında jüri olup adaylara oy verebilir, sevdiğiniz adayları birinciliğe taşıyabilirsiniz.

- Uygulama üzerinden yorum yapabilir, programların ve yarışmacıların o anki durumları hakkında fikrinizi belirtebilirsiniz.

- Anketlerde oy kullanarak sevdiğiniz adayları destekleyebilirsiniz.

- Yarışmaların kamera arkası görüntülerini yan ekran uygulaması ile izleyebilir, çok özel fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz.

- Yan ekran uygulamasını aktif bir şekilde kullanarak O ses Türkiye Final programına konuk olabilir, çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.