The Walking Dead 6. sezon 3. Bölüm fragmanı ile heyecan yaratmaya devam ediyor

The Walking Dead’in 6. sezon 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. The Walking Dead’in 6. sezon 3. Bölüm'de neler olacak? The Walking Dead’in 6. sezon 3. Bölüm izle. The Walking Dead’in 6. sezon 3. Bölüm fragmanını haberimiz de bulabilirsiniz.

The Walking Dead 6. sezon 3. Bölüm fragmanı ile heyecan yaratmaya devam ediyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Dünya’nın en popüler dizileri listesinde adı ilk 5’te yer alan The Walking Dead 6. Sezon 2. Bölümü ile izleyicilerini adeta şok etti. Dizide karakterlerin sürekli ölmesine alışılsa da izleyicilerin bu şekilde gelecek bir ölümü beklemiyor. W’ların aniden bölgeyi basması üzerine onlarca kişiyi vahşi şekilde katlettiler.

6. sezon ile sıkı bir giriş yapan The Walking Dead’in 6. sezon 3. Bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. İzleyici özellikle abiden bölgeyi terk eden Enid’in gitmeden önce Carl ile yaptığı konuşmada “Biz” bugüne kadar bu şekilde hayatta kaldık demesi acaba W’lar ile bir bağlantısı var mı sorusunu aklar getirdi. Bir diğer önemli nokta ise gitmeden yazdığı Carl’a “Just survive somehow” demesi oldu. Enid’in wolveslar ile bir işbirliği olup olmağı ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

The Walking Dead 6. Sezon 2. Bölümde dikkat çeken ve bir o kadar da duygusal olan bir nokta ise Carol’ın wolveslar ile savaşın bitmesinin ardından veranda da oturup sigara içerken gördüğü “A” harfi oldu. Belki birçok izleyici neden o harfin gösterildiğini hatırlayamadı. Tüm grup Alexandria’ya ilk geldiğinde doktorun küçük oğlu gruba kabul edilenlere a damgası vurmaya çalışıyordu. Fakat sıra Carol’a geldiğinde Carol konuşmasına fırsat vermediği için çocuk damgayı Carol’a vuramadı. Bu nedenle yaşadığı evin verandasına A damgasını vurmuş olacak ki “Bu da bir nevi masumiyetin ve grup içerisindeki ölümlerden sorumlu tutulmayacağının işaretiydi”. Son anda masumiyet işaretinin gösterilmesi ise Alexandria’nın bir daha eskisi gibi olmayacağı anlatıldı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.