Tarkan'dan nişanlısı Pınar Dilek için milyon dolarlık hediye

Evlilik hazırlığında olan pop sanatçısı Tarkan, nişanlısı Pınar Dilek 'i hediyelere boğuyor. Jestleri ile nişanlısını mutlu eden ünlü sanatçının ev ve pahalı bir yüzük hediye ettiği iddia ediliyor...

Tarkan'dan nişanlısı Pınar Dilek için milyon dolarlık hediye
01 Şubat 2016 Pazartesi 00:51

 Ünlü pop sanatçısı Tarkan kendini evliliğe hazırlıyor. Bir süre önce nişanlanan Tarkan ve Pınar Dilek çifti evliliğe doğru yol alırken, ünlü sanatçı nişanlısına yaptığı jestler ile gündemden düşmüyor. 

Yurtdışında yaşayan Tarkan ve nişanlısı Pınar Dilek, iki hafta önce Türkiye 'ye geldiler ve magazinlere yakalanmamak için gece geç saatlerde dışarı çıkarak boğaz turu yaptılar. Daha sonra sanatçının sevdiği semtlerde dolaşarak birlikte vakit geçirdiler. Tarkan, nişanlısını Tarabya 'da bulunan evinde ağırladı. 

Posta 'nın yaptığı habere göre Tarkan, nişanlısına Beykoz'da değeri tam 1.5 milyon olan bir ev hediye etti. Ayrıca evide nişanlısının üzerine yaptı. Jestleri bununlada bitmeyen Tarkan 'ın nişanlısına 200 Bin dolar değerinde özel tasarım bir tektaş hediye ettiği iddia ediliyor. 

Tarkan 'ın nişanlısı Pınar Dilek 'in önümüzdeki günlerde İstanbul 'a gelinlik bakmaya geleceğide öğrenildi. Genç çift düğünlerini Berlin 'de yapacaklar...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.