Sıla Davut Güloğlu'na Suç Duyurusuda Bulundu

Sıla "Yenikapı'daki şova katılmayacağım" demesi üzerine  kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü Davut Güloğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sıla Davut Güloğlu'na Suç Duyurusuda Bulundu
04 Ekim 2016 Salı 23:04


            Demokrasi ve Şehitler Mitingi için "Yenikapı'daki şova katılmayacağım" demesi üzerine  kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü Davut Güloğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
          Sıla Gencoğlu "Şikayetçi" sıfatıyla ifade vererek , Güloğlu'nun "hakaret" suçundan yargılanmasını istedi.  15 Temmuz Darbe girişiminin ardından, Yenikapı Miting alanında düzenlenen ve milyonlarca vatandaşın yanı sıra çok sayıda ünlü ismin katıldığı Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne
            "Darbeye karşıyım ama Yenikapı'daki şova katılmayacağım"
 şeklinde ifadeler kullanarak katılmamıştı.
            Sıla, bir televizyon kanalındakendisi hakkında hakaret ettiği ileri süren Güloğlu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.