Seda Sayan'dan Zuhal Topal isyanı!

Seda Sayan, Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programı için ilginç göndermede bulundu. Ayrıca Okan Bayülgenle de ilgili açıklama yaptı.

Seda Sayan'dan Zuhal Topal isyanı!
01 Şubat 2016 Pazartesi 13:16

Sevgilisi Erkan Çelikle birlikte Bodrum'da tatilde olan Seda Sayan, uzmanlık alanı olan evlendirme programlarıyla ilgili yorumda bulundu. 

Geçtiğimiz günlerde Zuhal Topal'ın sunduğu Evlen Benimle programında yaşanan kamyon şoförünün nikah memuru gibi tanıtılması olayına Seda Sayan sert tepki gösterdi. 

"Herkes yapar, ben yaparsam Türkiye'de yer yerinden oynar. Allah korusun! Biz nikahlarda hem memurun hem de onu bize gönderen belediye başkanının adını veriyoruz ki yanlış olmasın." dedi.

Öte yandan Seda Sayan'ın Okan Bayülgen ile yaşadığı münakaşalar sonucu küs olup olmadığı soruldu. Seda Sayan Okan Bayülgen ile küs olmadığını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.