Rutkay Aziz "Tarık Akan devrimci küfredİyordu"dedi!

Tarık Akan'ın cenaze töreninde konuşan Rutkay Aziz, "Tarık'a küfür etmek yakışıyordu, devrimci küfrediyordu" sözleriyle Tarık Akan ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Rutkay Aziz "Tarık Akan devrimci küfredİyordu"dedi!
18 Eylül 2016 Pazar 16:29

Tarık Akan'ın cenaze töreninde konuşan Rutkay Aziz "Tarık'a küfür etmek yakışıyordu, devrimci küfrediyordu" sözleriyle Tarık Akan'ı anlattı.

Oyuncu Tarık Akan için Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu'nda düzenlenen anma töreninde söz alan Sanatçı Rutkay Aziz, Tarık Akan'ın üç şeye toz kondurmağını belirterek "Bir Mustafa Kemal, iki Nazım Hikmet, üç İlhan ağabeyimiz, İlhan Selçuk ağabeyimiz. Sonra sinemaya geçince tabiki Yılmaz Güney ve ona önemli katkı sağlayan genç yaşta yitirdiğimiz tiyatro adamı olan Vasıf Öngören onun sevdalısıydı. Işıklar içinde yatsın..." dedi.

Tarık Akan için Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törende kürsüye çıkan Rutkay Aziz, Tarık Akan için şunları söyledi: "Güzel küfür ederdi, küfür her erkeğe yakışmaz, Tarık'a yakışıyordu.Tarık Akan devrimci küfrediyordu"
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.