Poyraz Karayel yeni sezon ne zaman başlayacak?

Poyraz Karayel Çarşamba günlerinin en sevilen ve izlenilen yapımlarından biri oldu. İki sezonu geride bırakan dizide geçen sezon şok bir final yaşanmıştı. Poyraz Karayel ölmüştü ve ekranlara ara verdi. Dizinin ikinci sezonunda sadece Poyraz ile birçok ana karakter de ölmüştü. Şimdi gözler 3. sezonda. Peki, yeni sezon ne zaman?

Poyraz Karayel yeni sezon ne zaman başlayacak?
03 Ekim 2016 Pazartesi 19:39

Poyraz Karayel iki sezondur Kanal D’nin en sevilen dizilerinden biri olarak, Çarşamba akşamlarına damga vurdu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi yüksek temposuyla izleyiciyi her zaman ekran karşısına çekmeyi başardı.

Poyraz Karayel, Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulan'ın yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'ın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştıkları televizyon dizisi. 

Dizinin ikinci sezon finali akıllara dizinin devam edip etmeyeceğini getirmişti. Ayrıca dizinin yönetmeni ve Sefer’i arasında bazı problemlerin olduğu gündeme gelmişti. Birçok karakterin ölmesi ile hikaye nasıl devam eder merak uyandırmıştı. Poyraz Karayel’in  yeni sezonda olup olmayacağını merak edenler kısa süre sonra cevabını bulmuş oldular. Poyraz Karayel 3. sezonu ile ekrana dönecek.

Poyraz Karayel’in ne zaman başlayacağı hayranları tarafından merak edilirken dizinin iki tanıtım filmi ekranlara geldi. Poyrazsız fragmanlar bir yandan mutlu ederken bir yanda da düşündürdü.Poyraz Karayel’in son bölümünde Poyraz ölmüş ve gömülmüştü. Poyraz Karayel nasıl devam edecek, yeni kahramanlar mı girecek, Poyrazsız Poyraz Karayel olur mu herkes merak ediyordu. Bunun cevabı hala yok ama izleyici ümitli. Poyraz Karayel gerçekten öldü mü bilinmez ama yeni sezonda Poyraz Karayel efsanesi yeniden gündemde olacak.

Dizilerin yeni sezon bölümleri bir bir ekrana gelirken Poyraz Karayel’in de Ekimin ilk haftası yayınlanması bekleniyor. Kanallar yeni başlayan dizilerin günlerini ve akıbetlerini belirlerken kemikleşmiş izleyicisi olan diziler birkaç hafta geç başlıyor. Poyraz Karayel’in de aynı şekilde ekimde ekrana dönmesi bekleniyor.


‘Sefer’ karakteriyle ilgili açıklama geldi

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli’nin olduğu ‘Poyraz Karayel’ dizisi devam ettiği için suskunluğunu koruduğunu vurgulayan ve yapımcı Ahmet Bircan’ı hedef tahtasına koyan Lostuvalı, “Vakti gelince de konuşmaktan korkmayız! Korkular değil, ruhumuz ve ruhdaşlarımızdır bizim sorumlu hissettiğimiz. Uzun lafın kısası, hepimiz biliriz ki her gerçek ortaya çıkacaktır elbet bi zaman. Sefer niye öldü, Çağrı niye bırakıyor, onlar niye artık aynı karede gülümsemiyor?

Bu mevzudan, üzerine hiçbir ‘şey’ sıçramadan yırtan ve olayın mimarı olan uygulayıcı yapımcı Ahmet Bircan da elbet bir gün, (umarım) bir an durup düşünecektir, ben ne ettim bu güzelim projeye diye? Güzel güzel çalışıyorduk en nihayetinde. Sonuç; projenin son gününe gelmeden bu bilgiyi paylaşmam doğru olmazdı, sorumlu olduğum ekibim ve işim adına. Ben de, kendime ve Görkem’e yanlış yapmayı tercih edip bu sezonu bitirene kadar suskun kalmayı seçtim. Ondan da, kendimden de özür dilerim! Zira çok kırıldık ve yorulduk bir ‘ego’ uğruna.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.