Naşide Göktürk hastaneye kaldırıldı, işte Naşide Göktürk'ün son hali

Kanser tedavisi gören Naşide Göktürk'ün son hali görenleri üzmüştü. Naşide Göktürk sevenlerini üzen bir haber daha geldi. Naşide Göktürk hastaneye kaldırıldı..

Naşide Göktürk hastaneye kaldırıldı, işte Naşide Göktürk'ün son hali
13 Şubat 2016 Cumartesi 14:32

Naşide Göktürk, kanser sebebiyle sürekli tedavi görünüyordu. 13 Şubat sabahı ise hastaneye kaldırıldı. Akciğer kanseri ve pankreas kanseri teşhisiyle tedavi olan Naşide Göktürk'e Niran Ünsal eşlik etti. 

Kanser hastalığının son evresinde olan Naşide Göktürk 'e acil müdahale yapıldı.

Daha evval yaptığımız bir habere göre Naşide Göktürk Facebook üzerinden son halini paylaşırken ayrıca ‘Kullandığım ilaçlar yüzünden ellerimde titreme oluyor. Ayrıca en sevdiğim şey olan puzzle yapmak bile hastalığım yüzünden çok güç hale geldi’ diyerek düşüncelerini paylaştı.

Bir süredir kanserle mücadele eden Naşide Göktürk’ün son durumu ile ilgili gelişmeler Facebook hesabı üzerinden paylaşıldı. Sevdiklerinden dua bekleyen ünlü sanatçı ’22 yıllık şarkıcı olduğunu ve hastalık durumunu farklı amaçlar için kullanabilecek birçok kişinin olduğunu’ söylemişti.

Son albümüne de bu şekilde emek verdiğini belirten sanatçı insanları ‘sağlığına dikkat etmeye’ davet etmişti. Ünlü sanatçının görüntüleri ise sosyal medyada yer almaya devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah şifa versin.