İşte Muhammed Ali'nin merak edilen mirası

Dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali Clay'ın hayatını kaybetmesinin ardından cenazenin töreni bekleniyor. Bu arada Muhammed Ali'nin mirası da merak konusu oldu.

İşte Muhammed Ali'nin merak edilen mirası
08 Haziran 2016 Çarşamba 14:47

Efsane boksör Muhemmed Ali Clay, geçtiğimiz gün 72 yaşında hayatını kaybetti. Muhammed Ali'nin mirası merak konusu oldu. İşte Muhammed Ali'nin mirası...

72 yaşında hayata gözlerini kapatan Muhammed Ali'nin 80 milyon dolarlık mirası bulunuyor. Efsane boksörün, 4 evliliğinden 9 çocuğu var.

Ağırlaşarak hastaneye kaldırılan Muhammed Ali'nin çocukları da hastaneye koştu. Ailenin basın danışmanı tüm çocukların birbirlerine destek olduklarını ve babaları için sürekli dua ettiklerini ifade etti.

Muhammed Ali'nin bu sene ocak ayındaki doğum gününde çekilen bu fotoğrafta boksörün sekiz çocuğunun babalarının yanında olduğu görülüyor.



Dört kez evlenen Muhammed Ali'nin yedi kızı ve biri evlatlık olan iki oğlu bulunuyor.

Öte yandan cuma gecesi Arizona'da yaşamını yitiren boksörün naaşı doğup büyüdüğü Kentucky eyaletinin Louisville kentine getirildi.

Muhammed Ali'nin cenazesi cuma günü toprağa verilecek. Dünyanın dört bir yanından binlerce insanın katılması beklenen cenaze töreninin herkese açık olacağını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.