İftarlık Gazoz filmi 1 haftada ne kadar izlendi?

Cem Yılmaz'ın oynadığı İftarlık Gazoz filminin fragmanı yayımlandı. Yüksel Aksu'nun yazıp yönettiği film ne zaman vizyona girecek?

İftarlık Gazoz filmi 1 haftada ne kadar izlendi?
05 Şubat 2016 Cuma 16:25

Başrollerini Cem Yılmaz'ın ve Berat Efe Parlar'ın paylaştığı, Yüksel Aksu'nun ise yazıp yönettiği İftarlık Gazoz filminin basın gösteriminin ardından fragmanı yayımlandı. 

Kendi yazıp yönettiği birçok filmde oynayan Cem Yılmaz'ın özellikle şiveli konuşan bir karakter olan Gazoz Ustası Cibar Kemal'i canlandırdığı İftarlık Gazoz filminde gösterdiği performans ise Cem Yılmaz hayranları tarafından oldukça merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Yüksel Aksu'nun "Cem Yılmaz'ı çok yorduk." sözleri beklentileri bir hayli yükseltiyor.

Cem Yılmaz  filmle ilgili "Filmin ön çalışmasından itibaren her evresinde çok zevk aldım. İlk defa o bölgede bir film çektim. Yüksel'in daha önceki filmlerinde, hep arkadaşlar arasında çok gıptayla bahsettiğimiz bazı özellikler var. Gerçeklik ve dozunda mizah gibi. Dolayısıyla bana uygun bir rolü bekliyordum, bu karakter iyi geldi." sözleriyle film hakkındaki düşüncelerini ekledi. 

Berat Efe Parlar'ın da birçok dizide önemli çocuk rollerini başarıyla üstlendirdiğini dile getiren sanatçılar Parlar'a geleceğin ünlü aktörü gözüyle bakıyor. İftarlık Gazoz filminde Çırak Adem karakterini canlandıran Berat Efe Parlar, senaryoyu okuyunca oldukça duygulandığını ifade etti.

Dondurmam Gaymak filmindeki büyük başarısı ile ismini Ege filmlerinin usta yöneticileri arasına yazdıran Yüksel Aksu'nun İftarlık Gazoz filmi de epey konuşulacağa benziyor. 

Bekleyenler için İftarlık Gazoz filmi yarın yani 29 Ocak'ta vizyone girdi.

Bu biraz 40 yaş üstü filmi; anlayış, telakki itibariyle ama birkaç tane genci ben ağlarken gördüm çok rahatladım mesela. Filmle empati kurmuş gençler, bu hoşuma gitti. Bir de 100 dakika içerisinde, babalarının, teyzelerinin ya da büyüklerinin yaşadığı Türkiye’nin bir dönemine vakıf çıkıyor.

İFTARLIK GAZOZ FİLMİNİN FRAGMANI


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Filimleri vasatı geçmiyor.