Gündemden düşmeyen ünlü çift boşanıyor

Reza Zarrab Ebru Gündeş çifti boşanıyor mu? Reza Zarrab Ebru Gündeş çifti yollarını neden ayırıyor? Reza Zarrab Ebru Gündeş çiftinin boşanma açıklaması? Reza Zarrab'ın boşanma hakkındaki açıklaması? Ebru Gündeş'in boşanma hakkındaki açıklaması?

Gündemden düşmeyen ünlü çift boşanıyor
25 Eylül 2016 Pazar 19:24

17 Aralık rüşvet operasyonunda yakalanıp 70 gün hapis yattıktan sonra serbest kalan işadamı Reza Zarrab, İran’a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama suçlamalarından dolayı 22 Mart 2016'da Miami’de tutuklanmıştı.

ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab’ın aktardığı bilgiye göre, boşanma isteğini ilk olarak 13 Haziran’da Zarrab’a ileten Gündeş, avukatlarından süreci hızlandırmalarını istedi. Gündeş, önceki gün de boşanma vekaletnamesini Zarrab’a iletti.

Ebru Gündeş de yaptığı açıklamada; “Reza Bey gerekeni söylemiş kararım doğrudur.”

"REZA ZARRAB'IN BASIN AÇIKLAMASI"


“13.09.2016 tarihinde Ebru Gündeş avukatı aracılığıyla tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığıyla üzerimde baskı uygulamış ve son olarak da 23 Eylül 2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek kamuoyuna bildiririm.Saygılarımla...” 





 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.