Filinta'da şok ayrılık! Filinta 46. Bölüm fragmanı

Filinta 45. bölümü yine soluk kesti. Filinta'daki ayrılık izleyiciyi şok etti. Filinta 45. Bölümde neler oldu. Filinta 46. Bölümde neler yaşanacak? Filinta Mustafa öldü mü?

Filinta'da şok ayrılık! Filinta 46. Bölüm fragmanı
06 Şubat 2016 Cumartesi 11:47

TRT'nin beğenerek izlenilen Osmanlı polisiye dizisi Filinta her hafta izleyiciye soluksuz dakikalar yaşatıyor. Her bölümde ne olacağı belirsiz olan dizi, izleyiciye meraklı dakikalar yaşatıyor. Filinta'da Celal karakteri dün yayınlanan 45. Bölümde ölerek veda etti. Piskopat karakter olan Celal'i canlandıran Rıza Kocaoğlu, ayrılığı resmi twitter hesabından açıkladı. Kocaoğlu, " Çok keyifle çalıştığım Filinta benim için bu gece bitti kamera arkası ve önündeki muhteşem ekibe çok teşekkür harikasınız " mesajıyla izleyenlere veda etti.

Filinta 45. Bölüm özeti

Filinta 45. bölümde II. Abdülhamid’e karşı ayaklanan öğrencilere halkın da katılmasıyla Padişah, şartlarını kabul ediyor fakat Mithat Paşa’nın sadrazamlığı dışında olanları. Filinta Mustafa, Abdülhamid Han’a verdiği bilgiler ile ne olursa olsun ayaklananların şartlarını kabul etmemesini söylüyor. Padişah, “Öğrencilerimin üzerine silah sıkamam!” diyerek buna karşı çıkıyor. Filinta, Şehzade Murat’ın İstanbul’da ve Giritli Hasan Efendi’nin konağında sağ salim olduğunu söylemesi Abdülhamid Han’ı şoka uğratır. Padişah, Mustafa’ya emir vererek çarçabuk yakalanıp getirilmesini ister Şehzade Murad’ın…

Padişah’a karşı yürütülen ayaklanmayı organize eden Büyük Efendi ve Cemil Efendi ile Leyla, planlarının tıkır tıkır işlediklerini söyler. Leyla, Şehzade Murad’ın yerinin öğrenildiğini Efendi Cemil’e bildirince Şehzade olduğu yerden apar topar başka yere götürülür. Bu arda Bıçak Ali, Şehzade’nin deşifre olan adresine baskın yapar fakat kıl payı ile ellerinden kaçırırlar. Şehzade Murad’ın da elden kaçırılması ile Padişah, saraya karşı yürüyen öğrenci ve halk taifesinin birçok isteklerini yerine getirmek zorunda kalır.

Filinta Mustafa, Padişah’a karşı yapılacak yeni darbe hazırlıklarını Abdülhamid Han’a bildirir. Padişah, Mustafa’dan bunun üzerine darbenin yapılacağı gün sadece kendisinin ve Mustafa’nın bileceği bir yere gizlice götürülmesini ister. Bunu öğrenen Cemil Efendi, Leyla’nın çalıştığı yere giderek acil olarak Mustafa’nın Padişah’ı götüreceği gizli yeri öğrenmesini ister. Padişahı tahttan indirmek için saraya giden askerleri engelmeye çalışan Mustafa son sahnede askerler tarafından vurulur.

Filinta 45. Bölüm İzle



46. bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Filinta Mustafa ölecek mi? Filinta 46. Bölüm Fragmanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.