Diriliş Ertuğrul yayınlanacak mı?

TRT'nin en çok ilgi gören dizisi Diriliş Ertuğrul dizisinin fragmanı yayımlanmasına rağmen kanalın yayın akışında görünmüyor. Diriliş Ertuğrul dizisi ertelendi mi? Diriliş Ertuğrul dizisinin 41. bölümü ne zaman yayımlanacak?

Diriliş Ertuğrul yayınlanacak mı?
05 Ocak 2016 Salı 17:53

Son dönemlerin en fenomen dizilerinden biri haline gelen Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta sevenlerini üzecek bir haberle gündeme geldi. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi haline gelen Diriliş Ertuğrul dizisi fragmanı, tanıtımı yayınlanmış olmasına rağmen TRT'nin yayın akışında gözükmüyor. 41. bölümü ile TRT ekranlarında yayımlanması beklenen dizi yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle ertelendi.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? sorusuna ise dizisinin yapımcı şirketi TEKDEN yapımdan cevap geldi, Şirket “Son günlerde yaşadığımız yoğun kar yağışları nedeniyle TRT’nin diğer yayınlarında olduğu gibi yayınımıza bir hafta ara vermek durumunda kaldık, 6 Ocak Çarşamba günü “Diriliş” Ertuğrul tekrar bölümüyle TRT1 ekranlarında olacaktır. Dizinin yeni bölüm olan 41. bölüm ise 13 Ocak Çarşamba günü kendi saatinde yayında olacağını” bildirdi.

Diriliş Ertuğrul 40. Bölümde Neler Yaşandı?

Ertuğrul'un Tuğtekin'i öldürmekle suçlanması üzerine Ertuğrul olaylara daha yakından müdahale etmek ve Moğol haini olan Kocabaş'ı öldürmek amacıyla obaya gelir. Obaya geldiği esnada Kocabaş bu karmaşayı fırsat bilerek bir karmaşa çıkarıp Ertuğrul'u öldürtmek ister. Bu esnada Ertuğrul'a kılıç çeker ve o sırada Ertuğrul ani bir hamleyle kılıcı elinden alarak herkesin ortasında Kocabaş'ın kellesini keserek yere düşürür.

Kocabaş'ın kellesi yere düştükten sonra Korkut Bey, oğlunun ölümünden ve Kocabaş'ın ölümünden mesul tuttuğu Ertuğrul'a bıçağını atar. Ertuğrul kendine gelen bıçak darbesinden kaçar fakat talihsiz bir şekilde bıçak darbesi Kayı hatunu Hayme Hatun'a gelir.

Hayme bir yandan obanın sorunları ve bir yandan da canının derdine düşmüşken Baycu Noyan'ın efsunladığı askerleri Kayı ve Dodurga obasına baskın verir.

Peki dizide bu saatten sonra neler olacak? Diriliş Ertuğrul dizisinin gelecek bölümünde bizi neler bekliyor? Ertuğrul’un planı nedir? Noyan adamlarını ayinle neye hazırlamaktadır? Tuğtekin’in durumu Ertuğrul’un planlarını nasıl etkileyecektir? Karabek Ertuğrul’un hangi sırrını Noyan’a ulaştıracak? Tangut tarafından takip edilen Halime Sultan’ı neler beklemektedir? Hayme Ana’yı etkileyen büyük olay nedir? Ertuğrul mahkemede Karabek ile ilgili hangi gerçeği ifşa edecektir? Toyda Ertuğrul’u nasıl bir sonuç beklemektedir?

Diriliş Ertuğrul 41. bölüm fragmanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.