Diriliş "Ertuğrul" 41. Bölüm özeti ve 42. Bölüm fragmanı

Diriliş"Ertuğrul" yine seyirciyi ekranlara kilitledi. Her çarşamba akşamı olduğu gibi bu çarşamba akşamı da nefeslerini tutan seyirciler TRT ekranlarına kilitlendi. Diriliş"Ertuğrul"da 41. bölümde neler yaşandı? 42. bölümde seyirciyi neler bekliyor?

Diriliş "Ertuğrul" 41. Bölüm özeti ve 42. Bölüm fragmanı
14 Ocak 2016 Perşembe 02:41

Diriliş"Ertuğrul" seyirciyi bir kez daha ekranlara kilitledi. Hava şartlarından ötürü, seyircisiyle 1 hafta geç buluşan, Diriliş"Ertuğrul" 41. bölüm yine heyecanla diziseverlerin karşısındaydı.

İhanetle suçlanan Ertuğrul, yaralı Tuğtekin'in obaya dönmesiyle suçsuzluğunu kanıtlar. Tuğtekin gelmemiş olsaydı bile Ertuğrul'un yakın alpleri Bamsı Beyrek, Doğan ve Turgut, Ertuğrul'u kurtarmak için Selcan Hatun'un yardımıyla obaya girmişlerdi. Tabi Hayime Ana ve Gündoğdu Bey'de hain planlar için Ertuğrul'u kurban vermeye hiç niyetli değillerdi.

Ertuğrul'un suçsuzluğu ortaya çıkınca herkes derin bir nefes aldı. Dayı Korkut Bey yaptıklarına pişman oldu. Ama en büyük darbeyi planları alt üst olan Gümüştekin ve Aytolun almış oldu. Ertuğrul'dan yine kurtulamadılar...

Alp Başı görevi Tuğtekin'den alınıp Gündoğdu'ya verildi. Ayrıca Gündoğdu, Gümüştekin Bey'in kızı Goncagül ile evlenmek istediğini ailesine açtı. Selcan içi kan ağlayarak onay verdi. 

Ertuğrul'un elinden kaçan Karabek, Noyan'dan temiz bir sopa yedikten sonra, yeni bir hainlik göreviyle saraya gönderildi. Sultan Alaeddin'le konuşmadan önce Halime Sultan'ı öldürmekle vazifelendirildi.

Noyan'ın artık yetersiz kaldığını düşünen ve ondan intikam almak isteyen Tangut, Karabek'in görevini ve saraya gitme nedenini Abdurrahman'a söyler. Amacı Ertuğrul'u pusuya düşürmektir. 

Son olarak bir önceki bölümde Halime Sultan ve Deli Demir'i Tangut'tan kurtaran gizemli yiğit, Ertuğrul ve Gündoğdu'nun ağabeyleri Sungurtekin çıktı.

Bakalım haftaya seyirciyi neler bekliyor? Halime ve Deli Demir, Sungurtekin ile birlikte ilerledikleri saraya varabilecekler mi? Noyan yine hangi hainliklerle obaya zehir yayacak? Ertuğrul'u, Karabek'i durdurmak için çıktığı yolda neler bekliyor? Sungurtekini karakterine hayat veren isim kim? Gündoğdu Goncagül'le evlenebilecek mi? Tuğtekin ve Gökçe artık evlenecek mi?

Tüm bu soruların cevabını 21 Ocak Çarşamba akşamı hep birlikte izleyip göreceğiz.

İyi Seyirler...

Diriliş 'Ertuğrul' 42. Bölüm Fragmanı



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.