Diriliş Ertuğrul 29. bölüm fragmanı ile heyecan yarattı 14 Ekim 2015 Çarşamba - Son bölümde neler olacak?

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek. 14 Ekim 2015 Çarşamba akşamı ekrana gelecek 29. bölüm fragmanı çok beğenildiğinden sizler için yayımlıyoruz.

Diriliş Ertuğrul 29. bölüm fragmanı ile heyecan yarattı 14 Ekim 2015 Çarşamba - Son bölümde neler olacak?
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Diriliş Ertuğrul 29. Bölüm fragmanı heyecan yarattı. Diriliş Ertuğrul 29. Bölümde neler olacak izleyici merakla bekliyor. Ertuğrul 29. Bölümde neler yapacak?

28. bölümü ile nefes kesen Diriliş Ertuğrul’da Ertuğrul 29. Bölümde obaya dolu dizgin dönecek. Zorlu işkencelere maruz kalan Ertuğrul, Noyan ile yaptığı cesur konuşmanın ardından ne ile karşılaşacak? Noyan’ın elinden kurtulmayı başaran Ertuğrul’u 29. Bölümde neler bekliyor tüm izleyenler meraklı.

Önceki bölümde Aykız’ın ölümü tüm sevenlerin üzerken Noyak’ın elinde olan Ertuğrul kurtulmayı başardı. Kayı Obasını olay üzerine yas kaplar ve işler tamamen değişir. Aytol, Ertuğrul’un ölümün haberini fırsat bilerek Kayı obasının hamiliğini ele almak için planlarına başlar.

Hayme Ana ise oğlunun ölüm haberinin ardından komutayı Tuğtekin’e vermek için toyu toplama kararı alır.

29. bölümde Ertuğrul kurtulabilecek mi? Kayı obasının yeni hamisi kim olacak? Hep birlite izleyip göreceğiz.

İlk bölümü 10 Aralık 2014 ‘te yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisi izleyicilerden büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Bu sene ikinci sezonu çekilen ve 29. Bölümü yayımlanacak olan Diriliş Ertuğrul dizisi senaryosu, oyuncuları, dekoru ve müziğiyle göz doldurmaya devam ediyor.

Geçen sezon Türklerin Orta Asya’dan Anadolu’ya göçü, burada Haçlılara karşı verdiği mücadele, kendilerine yurt tutma mücadelesi, Kayı Boyu’nun iç düşmanlara karşı verdiği o yiğitçe mücadele konu edinmiş ve her bölüm ayrı bir reyting rekorları kırmıştı.

Dizi Ertuğrul Gazi’nin destansı kişiliği üzerinden yürüyor olsa da her karakterin dizide önemli bir yeri var.

Geçen sezon Şah Süleyman karakterine Can veren Serdar Gökhan’ın, Dündar karakterine can veren Kaan Taşaner’in ve Halime Sultan karakterine can veren Esra Bilgiç’in oyunculukları adeta göz doldurmuştu.

Ertuğrul Gazi, geçen sezon Haçlılara ve Kayı Boyu içindeki düşmanlara karşı verdiği başarılı mücadeleden sonra bu sezon da Moğollara karşı mücadele veriyor. Bu mücadele çok çetin ve amansız bir mücadele.

Yeni bölümde neler olacak? Son bölümde neler oldu?

Bir yandan Aykız’ın cenazesi büyük üzüntü eşliğinde toprağa verilirken bir yandan da Ertuğrul’un Noyan’ın esaretinden kurtulup kurtulmayacağı merak konusu.

Eski bölümlerdeki gibi bir iç mücadelenin de eksik olmadığı son bölümde Aytolun Ertuğrul’un ölüm haberi üzerine yeni yeni planlar yapmaya iter.

Korkut Ata ise Ertuğrul’un alplerinin de desteğini alarak büyük bir beylik olma yolunda ilerleyecektir.

Deli Demir kızının üzüntüsünü yüreğine gömebilmenin verdiği acı ile ve deliliği ile karakterine can vermektedir.

Ertuğrul Noyan’ın zulmünden kurtulacak mı?Aykız’ın cenazesi büyük bir acıyla toprağa verilirken, Ertuğrul’u bulmak için yola çıkan Gündoğdu ve Tuğtekin obaya gelirler. Acının üzerine, acı katmerlenerek eklenecektir. Gündoğdu, Ertuğrul’un ölüm haberini söyler. Artık Kayı obasında hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ertuğrul’un ölümü büyük siyasi hesapları olan Aytolun için sevince dönüşecektir. Kocasının ve üvey oğlunun da aynı hesapları güttüğünü bildiğinden ikisini de işleyerek düşmüş, dağılmış ve sığıntı durumundaki Kayı obasının, hamiliğini ellerine geçirmeleri için faaliyetlerine başlar. Korkut ve Tuğtekin ise Ertuğrul’a büyük bir sadakatle bağlı olan alplerini kendi tarafına çekip, Selçuklu devletinin yanında savaşa giderken büyük bir beylik olma sevdasındadır. Son derece acılı ve çaresiz olan Hayme Ana’nın alplerinin komutasını, Tuğtekin’e vermeye ikna etmek için toyu toplamaya karar verirler. Öte yandan Ertuğrul, büyük işkenceler gördüğü Noyan’ın mekânından kaçmak için ölümcül bir mücadelenin içine girmiştir.

Diriliş Ertuğrul Oyuncuları

Serdar Gökhan – Süleyman Şah (1. sezon sonunda öldü)

Hülya Darcan – Hayme Ana 

Engin Altan Düzyatan – Ertuğrul 

Kaan Taşaner – Gündoğdu 

Esra Bilgiç – Halime 

Didem Balçın– Selcan

Hande Subaşı – Aykız (2. sezon başında ölüyor)

Burcu Kıratlı – Gökçe 

Hakan Vanlı – Kurdoğlu (1. sezonun sonuna doğru ölüyor)

Levent Öktem – Üstad-ı Azam  (1. sezon sonunda ölüyor)

Serdar Deniz – Titus (1. sezon sonunda ölüyor)

Turgut Tunçalp – Afşin Bey 

Mehmet Çevik – Deli Demir 

Cengiz Coşkun – Turgut Alp 

Cavit Çetin Güner – Doğan Bey

Nurettin Sönmez – Bamsı Beyrek 

Osman Soykut – İbn-i Arabi 

Fahri Öztezcan – İlyas Fakih

Gökhan Atalay – Şahabettin

Can Kahraman – Kara Toygar 

Hamit Demir – Akçakoca

Mehmet Emin İnci – El Aziz 

Sedat Savtak – Numan 

Tolgay Sala – Hamza Alp 

Özlem Aydın – Elenora 

Arda Anarat – Dündar 

Burak Temiz – Yiğit Alp

Gökhan Karacık – Derviş 

Celal Al – Rahman

Diriliş Ertuğrul Set Ekibi

Yapım: Tekden 

Film Yapımcı: Mehmet Bozdağ

Yönetmen: Metin Günay 

Senaryo: Mehmet Bozdağ, Mustafa Burak Doğu, Alp Emre Oduncu 

Genel Koordinatör: Hüseyin Nureddin Dal 

Görüntü Yönetmeni: Veysel Tekşahin 

Yapım Koordinatörü: Hamide Kecin Hurma 

Müzik: Alpay Göltekin – Zeynep Alasya 

Sanat Yönetmeni: Özüdoğru Cici Kostüm 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.