Big Brother ‘da kim elendi ? 31 Ocak Pazar

Büyük heyecanla takip edilen ve reyting rekorları kıran yarışma Big Brother Türkiye ‘de yine bir eleme gecesine yaşandı. Haftanın finalinde Big Brother evinden ayrılan isim Alphan Oldu….

Big Brother ‘da kim elendi ? 31 Ocak Pazar
01 Şubat 2016 Pazartesi 02:06

Star TV ekranlarında yayınlanan ve bir çok kişinin favori yarışma programı olan Big Brother Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Her cumartesi başlayıp pazar günü sona eren Big Brother yarışmasında  31 Ocak Pazar günü de Big Brother haftanın finali yapıldı. Bu hafta da yarışma programına bir yarışmacı veda etti.

Big Brother Türkiye ‘de 31 Ocak Pazar günü eleme listesinde Gökçen, Sinan, Alphan ve Rezan vardı. Yapılan oylama neticesinde Alphan Big Brother Türkiye evine ve verilecek olan 1 milyon TL 'lik ödüle veda etti...

Öte yandan eve tekrar dönecek kişi için yapılacak oylama da cuma günü sona eriyor.

Yapılan SMS oylamasında seyiricinin elenen yarışmacılardan eve tekrar kimin girmesini istiyorsa onun için SMS göndermesi isteniyor. SMS oylaması sonucu elenen yarışmacılardan birisi Big Brother evine tekrar dönüyor.

Ayrıca Big Brother resmî sitesinden de Big Brother başvuruları alınmaya başlandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.