Star TV yayın akışı - 31 Ocak Pazar

Star TV 31 Ocak Pazar günü yapılacak olan yayında bol miktarda kültür sanat programı yer alıyor. Bunun yanı sıra popüler dizilerin son bölümlerinin tekrarı ve Big Brother yarışmasının hafta finali yayınlanacak...

Star TV yayın akışı - 31 Ocak Pazar
31 Ocak 2016 Pazar 01:37

Uzun süredir yaptığı programlar sayesinde lider televizyon kanalları arasında kalmayı başaran Star TV iddialı dizileri ile yayın hayatına devam ediyor. 31 Ocak Pazar Günü yayın akışına göz attığımızda gir çok magazin, kültür sanat ve moda programının yayınlanacağını görüyoruz. Bunun yanı sıra kanalın başarılı dizilerinin tekrarlarıda ekranlarda yer alacak.

Star TV 'nin en başarılı dizilerinden olan Kiralık Aşk ve Gecenin Kraliçesi 'nin tekrarları gündüz kuşağında yer alacak. Bu dizilerin en son bölümlerini kaçıranların tekrar izlemesi için iyi bir fırsat olabilir. Bunun yanı sıra en başarılı yarışma programlarından birisi olan Big Borther Türkiye 'nin Hafta Finali yapılacak. Final Gününde neler olacağı ve yaşanacak olaylar ise büyük merak içerisinde bekleniyor. 

Star Tv 31 Ocak Pazar Yayın Akışı ;

05:20 - Aramızda Kalsın
06:15 - Prens ve Ben 2 - Yabancı Sinema
07:45 - Paramparça - Tekrar
10:00 - Star Life Magazin - Yeni Bölüm
12:00 - Vahe İle Evdeki Mutluluk - Yeni Bölüm
13:00 - Tülin Şahin İle Moda - Yeni Bölüm
14:00 - Geceni Kraliçesi - Tekrar
16:30 - Kiralık Aşk - Tekrar
19:00 - Ana Haber
20:00 - Yerli Dizi - Tekrar
22:15 - Big Brother Türkiye - Haftanın Finali
01:00 - Big Brother Türkiye Gece
03:00 - Star Life Magazin - Tekrar
04:20 - Türk Müziği

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.