Metin Gündoğdu “Sizler Bize Emanetsiniz”

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Yerli Düşünce Derneği tarafından düzenlenen “Geleneksel Kardeşlik Kahvaltısı'na katıldı. Gençlere seslenen Gündoğdu, “Sizler Bize Emanetsiniz” dedi.

Metin Gündoğdu “Sizler Bize Emanetsiniz”
20 Şubat 2017 Pazartesi 15:50

Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Karadağ, Kosova, Makedonya, Sırbistan ve Yunanistan gibi ülkelerden, Türkiye’ye öğrenim görmek için gelen gençler Yerli Düşünce Derneği tarafından düzenlenen “Balkan Ülkeleri Tanıtım ve Kardeşlik Kahvaltısı”na katıldı.

Yerli Düşünce Derneği “Geleneksel Kardeşlik Kahvaltısı"

Onursal Başkanlığını Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve Genel Başkanlığını Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun yaptığı Yerli Düşünce Derneği “Geleneksel Kardeşlik Kahvaltısı”nda balkan ülkelerinden Türkiye’ye gelen öğrencileri bir araya getirdi.

Gündoğdu “Sizler, Bize Emanetsiniz”

AK Parti Ordu Milletvekili ve Yerli Düşünce Derneği Genel Başkanı Metin Gündoğdu, toplantıya katılan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Yerli Düşünce Derneği sizlerin Türkiye’deki evidir. Herhangi bir problemle karşılaştığınızda, staj yapmak için desteğe ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizler, bize ailelerinizin, ülkelerinizin emanetisiniz. Siz öğrenci kardeşlerimize yardımcı olmak ve ağırlamak bizim için büyük memnuniyet. Amacımız Türkiye’ye eğitim almak için gelmiş sizlerin ülkemize adaptasyonunu kolaylaştırmak ve karşılaşacağınız muhtemel sorunlarda yardımcı olmak. Eğitim görmek için buraya gelen öğrenci kardeşlerimiz hem kendi ülkelerini tanıtıyorlar hem de diğer ülkeleri tanıma şansı yakalıyorlar.” diye konuştu.

Öğrenciler Ülkelerini Tanıttı


Yalçın Topçu ve Metin Gündoğdu’nun konuşmalarının ardından kürsüye çıkan “Türkiye'de Okuyan Kosovalı Öğrenciler Konseyi Başkanı Farudin Kala, Türkiye'de Okuyan Karadağlı Öğrenciler Konseyi Temsilcisi Erdan Seferoviç, Arnavut Öğrenciler Birliği Başkan Yardımcısı Besir Zeneli, Ankara'da Okuyan Makedonyalı Öğrenciler Temsilcisi Melek Nuredini, Bulgaristanlı Öğrenciler Konseyi Başkanvekili Mehmet Ramadan ve Ankara'da Okuyan Sırbistanlı Öğrenciler Temsilcisi Amir Slezoviç ülkelerini tanıtan konuşmalar yaptılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.