Kamusaati yazarlarımızdan Sema Tanrıverdioğlu Ersöz'ün imza günü

Kamusaati.com yazarlarımızdan Sema Tanrıverdioğlu Ersöz'ün, ATO Congresium'da düzenlenen Ankara 11. Kitap Fuarı'nda, 8-9 Ocak 2017 tarihinde imza günü yapılacaktır.

Kamusaati yazarlarımızdan Sema Tanrıverdioğlu Ersöz'ün imza günü
07 Ocak 2017 Cumartesi 17:37

Yıldızlar isimli yazısıyla Kamusaati.com yazarlar ekibine katılan Sema Tanrıverdioğlu Ersöz'ün edebiyat dünyasının raflarına kattığı Hüzün Bestesi isimli kitabının imza günü düzenlenecektir.

Yazarın hayatın en dokunaklı bölümlerinden derlediği, okuyanın bam teline vurmayı hedefleyen deneme kitabı Hüzün Bestesi, Bengü Yayınları'ndan çıkarak sevenleri ile buluşmuştu 

Eylül Fuarcılık'ın organize ettiği ve Avrasya Yazarlar Birliğinin desteğiyle düzenlenen Ankara Kitap Fuarı'nın 11.'si Ankara ATO Congresium'da 6-15 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Sema Tanrıverdioğlu Ersöz'ün imza günü ise 08 Ocak 2017 Pazar saat 12:00-15:00 arasında; ikinci imza günü ise 09 Ocak 2017, saat 14:00-16:00 arası Avrasya Yazarlar Birliği Standında gerçekleştirilecek.

Etkinliğe birçok yazarın imza günü de eşlik edecek. Ankarali Kitapseverleri Avrasya Yazarlar Birliği Standına (B22) bekliyoruz.

Hüzün Bestesi kitabından 

“Kimi zaman şu koca kentin yamaçlarında, hengâmesinde, çatılardan ve binalardan ibaret manzarasında bulamadığım kayıp cümlelerimi hiç tahmin edemeyeceğim bir yerde bulabiliyorum. Bazen pencere kenarında öylece duran bir güvercin fısıldıyor, bazen de karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir ihtiyar, hatta herhangi bir kitabın satır aralarından düştüğü de oluyor önüme, kimi zaman da bir filmin kahramanında duyuyorum onu. Tıpkı bugün de olduğu gibi :“Burada olmamın bir sebebi olmalı!” diyor filmin küçük kahramanı. “ Senin de burada olmanın bir sebebi olmalı!” İşte heybeme alacağım bir cümledir bu! Bir ufka işaret ediyor. Bütün dinlerin ve felsefî ilimlerin vurguladığı hakikate, hatta insanlık tarihinin şahit olduğu en büyük arayışa…”                                

“Kaç Yûnus geçti şehirden ben ne aradığımı bilmezken? Durup seyretmediğim tabloların rengi bu yüzden soldu. Dinlemediğim şarkıların sesi bu sebeple sustu. İnce manalar süzüldü şehrin eleğinden geriye yalnız yüksek sesler kaldı. Bana da Yûnussuz kalan şehri solumak!”



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İrfan - 7 yıl önce
Şiir tadında bir kitap okumuştum