Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri başladı (KPSS 2016/7)

KPSS 2016/7 Sağlık Bakanlığı personel yerleştirme tercihleri başladı. Peki Sağlık Bakanılığı personel alımı tercih ücreti ne kadar? Tercihler nasıl yapılır? Tüm detaylar haberimizde;

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri başladı (KPSS 2016/7)
29 Ekim 2016 Cumartesi 15:41

Sağlık Bakanlığı, bakanlık ve bağlı kuruluşlarına 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapacak. Peki Sağlık Bakanılığı personel alımı tercih ücreti ne kadar? İşte Sağlık Bakanlığı KPSS 2016/7 tercih kılavuzu, atama yapılacak sözleşmeli pozisyonlar ve tüm detaylar;

Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde;

KPSS 2016/7: Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine tabi sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır.

Adaylar tercihlerini, 28 Ekim-3 Kasım 2016 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 3 Kasım 2016 tarihinde, saat 23.59'da sona erecektir.

Yerleştirmeye başvuracak adayların Ek'teyer alan KPSS-2016/7 Tercih Kılavuzunu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.''


SÖZLEŞMELİ POZİSYONLAR

Tercih kılavuzunda yer alan, Sağlık Bakanlığı Taşra (SB-Taşra), Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Taşra (THSK-Taşra) ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Taşra (TKHK-Taşra) teşkilatına ait sözleşmeli pozisyonlara yerleşenler, ücretleri merkezi yönetim/döner sermaye bütçesinden karşılanmak suretiyle (Tablo-1A, Tablo-2A ve Tablo-3A’da yer alan sözleşmeli pozisyonlara atanacakların ücretleri merkezi yönetim bütçesinden ödenecek, Tablo-1B, Tablo-2B ve Tablo-3B’deki sözleşmeli pozisyonlara atanacakların ücretleri ise kurumların döner sermaye gelirlerinden karşılanacaktır.)

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel olarak istihdam edilecektir.

TERCİH ÜCRETİ NE KADAR?

KPSS-2016/7: Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme tercih ücreti 15.00 TL olup aşağıdaki bankalara yatırılacaktır.

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

SÖZLEŞMELİ POZİSYONLARA ATAMA NASIL YAPILACAK?

ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan sözleşmeli pozisyonlara Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarınca doğrudan atanacaklardır.

Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları KPSS 2016/7 tercih klavuzu için TIKLAYINIZ.

Gerekli Tablolara ulaşmak için TIKLAYINIZ
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rovz - 7 yıl önce
tercıhler ne zaman acıklanacak