2017 KPSS İşletme, Muhasebe ve İstatistik soru ve cevapları burada

2017 KPSS İşletme ve Muhasebe soru ve cevapları merak ediliyor. KPSS A Grubu Alan Bilgisi 2. Oturumunda adaylar, İstatistik ve Muhasebe derslerinden sınava girdi. Peki ÖSYM 2017 KPSS soru ve cevaplarını ne zaman yayımlayacak? Sınav Nasıldı, Hatalı Soru var mı? İşte detaylar.

2017 KPSS İşletme, Muhasebe ve İstatistik soru ve cevapları burada
28 Mayıs 2017 Pazar 13:00

2017 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi 3. Oturum Sınavı 28 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşti. 3 Oturum şeklinde gerçekleşen Alan Bilgisi Sınavı bugün sona erdi. Adaylar son oturumda, İşletme, Muhasebe ve İstatistik derslerinden sorulara yanıt verdi. Peki ÖSYM KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklayacak? İşte detaylar.

28 Mayıs 2017 Saat 10.00'da başlayan 3. oturumda adaylar İşletme, Muhasebe ve İstatistik derslerinen toplam 150 soruya yanıt verdi. Sınavdan çıkan adaylar, soru ve cevapları tartışıyor. 

KPSS İşletme, Muhasebe, İstatistik Soruları Yayımlandı mı?

28 Mayıs 2017 Pazar günü başlayan ve 150 dakika süren KPSS A Grubu Alan Bilgisi sınavı 3. oturumu sona erdi. Sınava giren onbinlerce memur adayının en çok merak ettiği sorular KPSS A grubu İşletme, Muhasebe, İstatistik soruları oldu. ÖSYM tarafından yapılan sınavın soru ve cevapları henüz yayımlamadı. Soruların cevap anahtarı ile birlikte hafta içerisinde açıklanması bekliyoruz. Sınava giren adaylar sosyal medya üzerinden soruları tartışırken, biz de Kamu Saati olarak sınava katılan adaylarımızla birlikte 3. Oturum Sınavı sorularını yorumluyoruz. 2017 KPSS A Grubu Alan Bilgisi soruları ile ilgili tartışmalarda adayların fikirlerini merak ediyoruz. 

Sizde KPSS İşletme, Muhasebe, İstatistik soruları ile ilgili hatırladığınız soruları sayfamızın sonunda bulunan "Yorum" kısmına yazarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asuman - 7 yıl önce
Sinav soru ve cevaplari hatirlayanlar yazin