2017 KPSS Hukuk, İktisat, Maliye Soru ve Cevapları

2017 KPSS Hukuk ve Maliye soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? A Grubu Alan Bilgisi 2. Oturumunda adaylar, Hukuk, İktisat ve Maliye derslerinden sınava girdi. Peki KPSS Nasıldı, Hatalı Soru var mı? ÖSYM İktisat soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

2017 KPSS Hukuk, İktisat, Maliye Soru ve Cevapları
27 Mayıs 2017 Cumartesi 17:25

2017 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi 1. ve 2. Oturumları 27 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşti. İlk oturum saat 10.00'da başladı ve 150 dakika sürdü. 2017 KPSS A Grubu 2. oturumunda adaylar Hukuk, İktisat ve Maliye konularından 40'ar soruya yanıt verdi. Peki KPSS Hukuk, İktisat ve Maliye soruları yayımlandı mı? İşte detaylar.

2017 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavları 27-28 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. Alan Bilgisi üzerinden sınava tabi tutulacak adaylar, kamu kurum ve kuruluşlarında memur olabilmek için ter döküyor. 27 Mayıs 2017 2. Oturumda adaylar, Hukuk, İktisat ve Maliye derslerinden sorulara yanıt verdi. 

KPSS Hukuk, İktisat, Maliye Soruları Yayımlandı mı?

27 Mayıs Cumartesi saat 14.30'da başlayan ve 150 dakika süren KPSS A Grubu Alan Bilgisi sınavı ikinci oturumu sona erdi. Sınava giren binlerce memur adayının en çok merak ettiği sorular KPSS A grubunda sorulan İktisat, Maliye ve Hukuk soruları oldu. ÖSYM tarafından yapılan sınavın soru ve cevapları henüz yayımlamadı. Soruların cevap anahtarı ile birlikte hafta içerisinde açıklanması bekliyoruz. Sınava giren adaylar sosyal medya üzerinden soruları tartışırken, biz de Kamu Saati olarak sınava katılan adaylarımızla birlikte Hukuk, İktisat, Maliye sorularını yorumluyoruz. KPSS Alan Bilgisi soruları ile ilgili tartışmalarda adayların fikirlerini merak ediyoruz. 

Sizde KPSS Hukuk, İktisat, Maliye soruları ile ilgili hatırladığınız soruları sayfamızın sonunda bulunan "Yorum" kısmına yazarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kpss kralı - 7 yıl önce
Sınav aşırı kolaydı.öğle oturumunda 120 soruda 115 dogru gelir herhalde.3 boş vardı.2-3 dk daha olsa onları da affetmezdim. Neyse napalım.bu sene 114.5 netle idare edicez.seneye hepsini hepsini yapıcam.buna eminim.çünkü ben bir Kralım, bir efsaneyim.ohhhhhhh.nice
Avatar
Fatih - 7 yıl önce
Sorular kolaydi