2017 KPSS'de hatalı soru var mı, soru iptali olacak mı?

22 Mayıs Pazar KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Kültür ve Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavları gerçekleşecek. Sınavdan çıkan yüzbinlerce aday, sorularda hata olup olmadığını merak ediyor. Peki KPSS 2017 sınavında hatalı soru var mı? Kpss Genel Kültür Genel yetenek sınavında hata var mı?

2017 KPSS'de hatalı soru var mı, soru iptali olacak mı?
21 Mayıs 2017 Pazar 12:15

21 Mayıs 2017 Pazar günü yapılan 2017 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür sınavı sona erdi. Kamuda memur olmak isteyen adaylar saat 10.00'da başlayan KPSS'de ter döktü. Peki 2017 KPSS Lisans sınavında hatalı soru var mı? Sınavdan çıkan adaylar soruları ve cevapları tartışıyor. 2017 KPSS Soru Tartışma Platformu'na haberimizden ulaşabilirsiniz. 

2017 KPSS'de Hatalı Soru Var mı?

Yüzbinlerce aday, 21 Mayıs Pazar sabah 10.00'da başlayan ve 120 dakika süren KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Kültür ve Genel Yetenek sınavına giren adaylar soruları tartışıyor. 2016 KPSS'ye göre soruların kolay olduğunu belirten uzmanlar, sistemli çalışanların rahatça yapabileceği tarza soruların sorulduğunu ifade etti. 2017 KPSS'de hatalı ve iptal soru henüz yok. Ancak herhangi bir iptal veya tartışma oluşturacak soru olduğunuda Kamu Saati haber sitemizden öğrenebileceksiniz.

Sınava giren binlerce memur adayı tarih sorularının zorluğundan şikayet etti. Sizde 2017 KPSS sınavında hatalı soru olduğunu düşünüyorsanız, sayfamızın "Yorum" kısmına yazabilirsiniz.

2016 yılında yapılan KPSS Lisans sınavında sorulan bazı sorular sınava giren adaylar tarafından yoğun bir şekilde eleştirilmişti. Her KPSS'de olduğu gibi Tarih sorularından şikayetçi olan birçok aday, 2017 KPSS'de Tarih sorularından müzdarip oldu. 

2017 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayça - 7 yıl önce
Cografya daki tarım ve elma sorusu celiskiliydı. Öncüler deki bilgüler cevaba tam uymuyordu ama elma il bilgisine göre Doğru.fakat sanayi bitkisi ve isparta yer aldığı için gül çelişkili di.
Avatar
Psikolog01 - 7 yıl önce
1982 anayasasina göre en yirmi milletvekili Cumhurbaşkanı adayı gösteremez o soru teknik olarak hatalı resmi gazetede yayımlanan en son 16 Nisan değişikliklerine göre o soruyu cevaplamak lazım en az yüz bin vatandaş yada oy oranı yüzde beşi geçen partiler aday gösterir o soru çok net hatalı ankarada olan varsa itiraz etsin üç iş günü itiraz için o yüzden bulunduğum şehir itibari ile yetişemem
Avatar
ender - 7 yıl önce
1974 başbakan ecevit ancak harekat sırasında başbakanlık görevini yürüten erbakan.soruda başbakanlık görevini yürüten sorulmuş.bence cevap erbakan.doğru cevap ecevit ise bence soru hatalı.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>http://www.kamusaati.com/kpss-haberleri/2017-kpss-de-hatali-soru-var-mi-soru-iptali-olacak-mi-h25406.html

Kamu Saati
Avatar
İsmail - 7 yıl önce
Altı çizili sözcüklerden hangisi yapı olarak farklıdır sorusunda 3 türemiş 2 basit sözcük vardı.Cevap çıkmıyor bu nedenle.
Avatar
esse - 7 yıl önce
(5x-3y)/z tek sayıysa sorusu vardı. bu soru yanlış
Avatar
ibiş - 7 yıl önce
bence ne arkadaşım ya..açıp bakabilirsin hükümet listelerine..başbakan ecevit,bb yard erbakan
Avatar
eng teacher - 7 yıl önce
Genel yetenek türkçe soru no 11 ünlü düşmesi yoktur diye doğru cep belirlenmiş fakat .....insan aklını .... ifadesinde akıl+ı =aklı oluyor dolayısıyla ünlü düşmesi var madde yanlış
Avatar
Hilal - 7 yıl önce
Bugün 2017 kpss sorusuna baktım türkçede niteleme ile ilgili bir soru vardı yalnız şıklar bende tekli iken internetten baktığım o soruyla ilgili şıklar çiftli idi hatta iki kelime arasında kaldığım için cevaplarda tek şık olduğu için boş bıraktım bunu nasıl öğrenebilirim