2016 KPSS DHBT sonuçları açıklandı mı?

KPSS DHBT sonuçları açıklandı mı? 2016 KPSS DHBT sınav sonuçları ile ilgili detaylar kamusaati.com adresimizde. KPSS ais sonuç sorgulama ile ilgili merak edilenler sayfamızda.

2016 KPSS DHBT sonuçları açıklandı mı?
08 Aralık 2016 Perşembe 09:50

4 Aralık 2016 Pazar tarihinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediyor. 40 sorunun sorulduğu KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak? 

04 Aralık 2016 Pazar günü yapılan ve büyük bir katılımın olduğu KPSS DHBT oturumu sonuçları henüz açıklanmadı. KPSS DHBT sınavına giren adaylar soruları ÖSYM'nin hazırlamasına tepki göstermişti. Sınavda sorulan bazı sorular üzerinde tartışan adaylar, soruların hatalı olduğunu ifade ediyor. ÖSYM soruları erişime açarken, herhangi hatalı ve iptal soru gündemde yer almıyor.

KPSS DHBT Sınavı ile ilgili haberlere sayfanın sonundan ulaşabilirsiniz. 

2016 KPSS DHBT Ne Zaman Açıklanacak?


40 sorunun sorulduğu ve 1 saat süren KPSS DHBT sınav sonuçlarının 10-15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. 

KPSS DHBT sonuçları açıklandığı an haberdar olmak isterseniz Kamu Saati Facebbok ve Twitter sayfalarımızı takip edebilirsiniz. 


Etiketler; #ÖSYM #KPSS DHBT
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İmam adayı - 7 yıl önce
Abidik kubidik sorular vardı bu işi osym yapmasın mantığa dayalı soru sorarak bilgi ölçmek olamaz
Avatar
seher ebrar - 7 yıl önce
Hayatimda girdigim en zor ve en sacma sinavdi
Avatar
imam adayı - 7 yıl önce
bence bu sınav formatı yanlış çünkü imamlıkta önemli olan itikadi konular bu sebeble ösym nin bizim kültürümüzü ölçmesi yanlış zaten bizi kpss sınafında ölçtünüz bu dhbt sınavını niye böyle yapıyonuz
Avatar
Bir kul - 7 yıl önce
Yazık valla