Yeni Bir Gezi Ayaklanması mı ayarlanıyor? Hakan Karagöz Yazdı

16 Nisan Referandum sonucunda Evet çıkmasından sonra Taksim ve bazı bölgelerde protestolar ve yürüyüşler olmuştu. Bu durum akıllara yeni bir gezi ayaklanması mı olacak? sorusunu akıllara getiriyor. Kamu Saati yazarı Hakan Karagöz, "Yeni Bir Gezi Ayaklanması mı ayarlanıyor?" başlıklı güzel bir yazı kaleme aldı.

Yeni Bir Gezi Ayaklanması mı ayarlanıyor? Hakan Karagöz Yazdı
19 Nisan 2017 Çarşamba 20:26

16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleşen tarihi referandumdan Evet kararı çıktı. Millet Cumhurbaşkanlığı sisteminin getirilmesi tercihini Evet yönünde kararlaştırdı. Referandumda Evet ile Hayır arasında az bir fark olması Hayır veren kesimden bazılarını rahatsız etti. Bazı Medya organlarında, 'halk ayaklandı, referandumu protesto ediyor' şeklinde provokatif başlıklarla haberler yayınlandı. Kamu Saati yazarı Hakan Karagöz, Yeni Bir Gezi Ayaklanması mı ayarlanıyor?" başlıklı bir yazı kaleme aldı. 

 Recep Tayyip Erdoğan, referandumu yüzde elli bir oyla kazandı.

  Ancak ezici bir çoğunlukla gelmeyince buruk bir galibiyet oldu. Bunun kritiğini Ak Parti ve Erdoğan mutlaka yapacak ve gerekli tedbirleri alacaktır.

  Muhalefet ise bu seçimde -açık konuşalım- yenildi ama ezilmedi.

 Karşısında iki büyük sağ parti olmasına rağmen bu kitleden oy alıp yüzde elliye yaklaştı.

  Muhalefet açısından bunun önemli bir sonucu var:

  2019 seçimleri için artık daha bir ümitli, özgüvenli olacaklar.....

Hakan Karagöz'ün Yeni Bir Gezi Ayaklanması mı ayarlanıyor? başlıklı yazısının tamamına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.