CHP, BİZDEN YUNANLILARIN İNTİKAMINI MI ALACAK?


Hakan Karagöz

Hakan Karagöz

05 Nisan 2017, 17:47

CHP eski genel başkanı ve şu anki CHP Konya milletvekili Hüsnü Bozkurt EVET cephesini denize dökmekle tehdit etti.

Sonradan kıvırsa da bu sözlerinin neye tekabül ettiğini biz çok iyi biliyoruz. Acaba diyorum CHP yüz yıl önce denize döktüğümüz Yunanlıların intikamını almayı mı düşünüyor?

Biz bu “hakla batılın savaşı” derken; biz “buradan Evet çıkartırsak CHP’den çok Batı üzülecek” derken hiç de yanılmamışız.

Evet, CHP bu memlekette hep batının temsilcisi ve emir eri oldu.

Ancak yüz yıl önce Kurtuluş Savaşında denize döktüğümüz gâvurların intikamını almak için 16 Nisanı beklediklerini öğrenmek de bizi aydınlattı.

Şimdi anladınız mı bu referandum neden memleket meselesidir.

Şimdi anladık mı elin Almanya’sı, Hollanda’sı neden bu referandumla bizden çok ilgileniyor.

Biz yüz yıl önce gavurun bedenini denize dökmüştük. Şimdi de inşallah gavurun sistemini ve zihniyetini denize dökeceğiz.

Yüz yıl önce millet olarak sadece gavurlarla savaşmıştık. Şimdi görüyoruz ki hem gavurlarla hem de gavur zihniyetinin içerdeki temsilcileriyle mücadele
ediyoruz.

CHP milletvekilinin “bizi denize dökme “ tehdidi bana Gezi ayaklanmasındaki “ Zulüm 1453’te başladı.” sloganını anımsattı.

Siz de lütfen hatırlayın o hain gösteriler sırasında Hükümete kafa tutan zihniyet, İstanbul’un fethiyle zulmün başladığını söylüyordu.

İşte bu, CHP kafasıdır.

Nedense CHP zihniyeti bir türlü İstanbul’un fethini, Yunanlıları Kurtuluş Savaşı’nda denize dökmemizi kabullenemiyor. Bilinçaltları hemen ortaya çıkıyor.

Siz bakmayın CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun Konya milletvekiline tepkisine. Kılıçdaroğlu, milletvekilinin o sözü söylemesine değil, ağzından kaçırmış olmasına yani gerçek niyetlerini açık etmesine kızıyor.

Bizler 1. Dünya Savaşı’nı kaybettik. Ancak her ne hikmetse cumhuriyet kurulduktan sonra bizi yenenlerin yaşam tarzlarını ve kanunlarını taklit etmeye başladık.

Yani Cemil Meriç’in deyimiyle “savaşta yenilenler yenenleri taklit etti.”

Şimdi bize biçilen o kıyafeti üzerimizden atıp yeni bir sistem kurma zamanıdır. Açıkça bilinsin ki bizler o gün bu kanunları kabul ederken çok da güçlü değildik. Şu an güçleniyoruz.

Bir bağımsızlık mücadelesi veriyoruz. Bu mücadeleyi verirken artık başkalarının bize uygun gördüğü sistemle başarılı olamayız. Bütün dünya yeni baştan kurulurken bizler hala eski sistemle yürüyemeyiz.

Dünyaya bir bakalım.

Ortadoğu adeta kan ağlıyor. İngiltere, Avrupa Birliğinden ayrılma kararı aldı. Avrupa Birliği dağılıyor. Amerika’da seçim bitti. Trump kazandı; ama tartışmalar, protesto gösterileri hala devam ediyor.

Bütün bu gelişmeleri göz önüne aldığımızda referandumun önemi daha da iyi
anlaşılır.

O ülkelerdeki değişimin benzeri bizde de referandum olarak görülmelidir. İnşallah bu referandumdan EVET çıkartarak kurulan Yeni Dünya’da yerimizi lider ülke Türkiye olarak alırız.

EVET.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa - 7 yıl önce
Chp zihniyeti bu vatanın öz değerlerini bir türlü kabullenemedi ne yazık ki...Başkanlık Sistemi ile artık iktidar olma hayalleri ortadan kalkacak için kuduz it gibi salyalarini akitarak saldiriyorlar...
Avatar
İrfan Bilici - 7 yıl önce
Ey düşman vur bir tokat/Vur ki yansın canım/Yanan can olsun/ Vurki aakıl başa gelsin
Avatar
Salim Kırcıoglu - 7 yıl önce
Yılanlarla birlikte yaşadığımızı artık herkes görmeli. Her fırsatta bizi sokan, bizi zehirleyen ne kadar çok yılan var. Yılanlara son darbe kocaman bir EVET olacak İNŞAALLAH
Avatar
Seher dongel kara - 7 yıl önce
Saygideger hakan hocam CHP nin bu zihniyeti ve sizin bu güzel aciklamalariniz sayesinde evet ım net teşekkür ederim...