TOFAŞ işçi alımı yapacak

TOFAŞ'ta çalışmak isteyenler için sevindirici haber. Fabrika üçüncü vardiyaya geçiyor.

TOFAŞ işçi alımı yapacak
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

TOFAŞ'ta çalışmak isteyenler için binlerce kişiye istihdam sağlayacak sevindirici bir haber geldi. Fabrika üçüncü vardiyaya başlıyor. 

Bursa'da üretilmeye başlanan Fiat Egea modeli için üçüncü vardiyaya geçmeye hazırlanan fabrika bu planını 2016 yılının ikinci çeyreğinde devreye koyacak. 15 Ekim'de satışına başlanacak model için bir süredir ön siparişler alınmaya başlanmıştı. Çok yakında piyasa talebini değerlendirecek uzmanlar bu yeni "kuş serisi" için satışa başlayacak. 

2016 yılında kademeli olarak 2 bin kişiye ek istihdam sağlayacaklarını belirten TOFAŞ yetkilileri bu kapsamda 6 bin 5 yüz olan işçi sayılarının 8 bin 5 yüze ulaşmalarını hdefleyeceklerini söyledi. Bu istihdam sayısıyla TOFAŞ Türkiye'nin en çok işçi çalıştıran fabrikalarından birine sahip olacak. 

Öte yandan firmanın hedef aldığı yurtdışı piyasaları için de ciddi bir satış hedefiyle hareket ettiği düşünülürse 2016 yılında üç değil dört vardiya seçeneği de düşünülebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.