Kıdem tazminatına yeni düzenleme geliyor

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada kıdem tazminatı ile ilgili yeni düzenlemelerin TBMM'ye sunulmak üzere olduğunu belirtti.

Kıdem tazminatına yeni düzenleme geliyor
04 Şubat 2016 Perşembe 03:45

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan kıdem tazminatı ve yapılacak olan diğer yeni düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulundu. İşçi ve işveren arasında ciddi sıkıntılara neden olan kıdem tazminatı için yeni ve daha detaylı bir taslak oluşturulduğunu belirten Elvan, yakın zamanda taslağın TBMM'ye sunularak, uygulamaya geçeceğini belirtti.

Yeni düzenlemeler ile istihdam oranını arttırmayı amaçladıklarını söyleyen Elvan, bu sayede her işlemin kayıt altında tutulmasını sağlayacaklarını belirtti. İşçi ile işveren arasındaki sıkıntının ortadan kaldırılması için bu hafta itibari ile yasa tasarılarının değerlendirmeye alınacağını kaydetti. Esnekliğin ortadan kaldırılması ile de işçi sorunlarının büyük ölçüde azalacağının altını çizdi.




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.