Bakan açıkladı, Taşerona kadro tarihi belli oldu

Sağlık çalışanlarıyla kahvaltıda buluşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu taşerona kadro ile ilgili tarih verdi. Peki taşeron işçilerin kadroya alınması ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde.

Bakan açıkladı, Taşerona kadro tarihi belli oldu
16 Mayıs 2016 Pazartesi 10:08

Sağlık Bakanı MEhmet Müezzinoğlu, Çanakkale'de bir restoranda gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda sağlık çalışanları ile bir  araya geldi. Bura açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu, taşerona kadro ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 Türkiye genelinde 273 hastane ile 40 bini aşkın yatak kapasitesine sahip hastane inşaatlarının devam ettiğni ifade eden Müezzinoğlu, sağlık tesislerinin 1 buçuk yıl içerisinde biteceğini belirtti. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Hastanesinin eylül veya ekim ayında biteceğini söyleyen Müezzinoğlu, 400 yataklı hastanenin tüm Çanakkaleye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. 

Mehmet Müezzinoğlu'ndan taşerona kadro açıklaması

Taşeronların kadroya alınması ile ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Müezzinoğlu, "Şu anda biliyorsunuz, AK Parti olarak bir süreç var. Ayın 22'sinde bir kongremiz var. Genel kuruldan sonra muhtemelen yeni bir kurulma çalışması olacak. dedi.

Tüm çalışmaların tamamlandığını ifade eden Müezzinoğlu, yasanın meclise geldikten sonra hemen hallolacağını belirtti. Müezzinoğlu, "Bakanlar kurulumuzda, hizmet alımındaki kardeşlerimizle ilgili, sayın başbakanımızın grupta kamuoyuna deklare ettiği sürecin yasalaşmasıyla alakalı bütün çalışmaları tamamladık. Ama meclise gelişi muhtemelen ayın 22'sinden sonraki döneme gelir." dedi ve bir ay içerisinde meclise gelip biteceğini dile getirdi. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan - 7 yıl önce
kadro yoksa oyda YOK