Erdoğan'dan 3 Aralık mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Dünya Engelliler Günü'nün engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını diledi.

Erdoğan'dan 3 Aralık mesajı
03 Aralık 2015 Perşembe 14:01

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, özellikle son 13 yıllık sürede, ekonomi, siyaset, yatırımlar ve kalkınmada nasıl sessiz bir devrim gerçekleştirdiyse, engelli kardeşlerimizin meselelerini çözüme kavuşturma hususunda da önemli bir dönüşüme sahne olmuştur" değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Birleşmiş Milletler (BM) öncülüğünde tüm dünyada kabul gören 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, bu hususta toplumsal farkındalığın artmasına ve engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını diledi.

Engelli vatandaşların hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma hususunda devlete de topluma da önemli görevlerin düştüğünü vurgulayan Erdoğan, tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına varana dek, her alanda önemli başarılara imza atan engellilerin verdikleri mücadelenin gerçekten takdire şayan olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, engellilerin mücadelelerinde onların yanında yer almak, onları teşvik etmek, onları herhangi bir dışlanmışlığa maruz bırakmamanın herkesin öncelikli sorumlulukları arasında yer aldığına dikkati çekti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.