Zorunlu trafik sigortasında sevindirici haber

Zorunlu trafik sigortası ile ilgili araç sahiplerine prim iadesi başladı. Prim iadesinden geçen 2 yılda hasarsızlık indirimi eksik hesaplanan araç sahiplerinin de yararlanacağı bildirildi.

Zorunlu trafik sigortasında sevindirici haber
22 Ağustos 2016 Pazartesi 20:22

ARAÇ SAHİPLERİ ÖDEDİKLERİ FAZLA PARAYI NASIL GERİ ALACAK?

Trafik sigorta fiyatlarının çok fazla olduğundan yakınan araç sahiplerine müjde. Zorunlu trafik sigortasında prim artışının yüksek oluşu gündemden düşmüyor. Sigorta bilgi merkezi 19 Haziran 2014- 30 Eylül 2015 tarihleri arasında trafik sigortası yaptıranlara prim yaptırılacağını duyurdu. Prim iadesinden geçmiş dönemdeki hasarsızlık indirimleri hesaba katılmadığı belirlenen araç sahipleri de yararlanacak.

Prim iadeleri ödenmeye başlandı. Araç sahipleri prim iadesi alıp almayacağını http://sbm.org.tr/ adresinden ya da ilgili sigorta şirketinden öğrenebilir. 



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.