Yüksekova'da emniyet müdürlüğü ve öğretmenevine saldırı düzenlendi

Hakkari Yüksekova'da teröristler tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yakınındaki öğretmenevine havan ve roketatarlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda ölen yada yaralılar bulunmuyor.

Yüksekova'da emniyet müdürlüğü ve öğretmenevine saldırı düzenlendi
21 Mart 2016 Pazartesi 14:47

Hakkari Yüksekova'da 13 Mart'taki sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle" operasyonunda güvenlik güçleri, Yeşildere mahallesindeki bir binada, içerisinde tıbbi malzeme bulunan teröristlere ait sırt çantası ele geçirdi.

Terör örgütü mensupları, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasıyla yakınındaki öğretmenevine havan ve roketatarlı saldırı gerçekleştirdi. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken iki binada hasar oluşturarak bölgeye yönelik operasyonlarını yoğunlaştırdı.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.