YSK'dan 'erken seçim' açıklaması

Yüksek Seçim Kurulu erken seçim iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Erken seçim olacak mı?

YSK'dan 'erken seçim' açıklaması
06 Mayıs 2016 Cuma 11:43

Son günlerde devlet zirvesinde yaşanan gelişmelerden ötürü 'erken seçim' iddiaları ortaya atılmaya başlandı. Bunların ütüne Devlet Malzeme Ofisi tercih kaşesi ihalesi de açınca 'erken seçim' iddiaları daha da yankı uyandırdı.

Devlet Malzeme Ofisi'nin 450 bin adet tercih kaşesi ihalesi açmasının da etkisiyle sosyal medyada erken seçim olacak iddiaları ortaya atıldı. Bu durum üzerine YSK'dan açıklama geldi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), erken seçim iddialarına ilişkin "450 bin mühür alımı erken seçime işaret etmiyor" açıklamasında bulundu. Kurul'dan yapılan açıklamada daha önce kullanılan kaşelerin önemli kısmının hasar gördüğünü, bu ihalenin stokları belli seviyede tutmak için rutin uygulama olduğu kaydedildi.

450 BİN ADET KAŞE BAŞVURUSU

YSK, 450 bin adet tercih kaşesi almak için Devlet Malzeme Ofisi'ne başvuru yapmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.