Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! 3 ölü 15 yaralı

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde İzmir'den Sivas'a giden yolcu otobüsünün devrildi. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken 15 kişide yaralandı.

Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! 3 ölü 15 yaralı
06 Haziran 2016 Pazartesi 11:13

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde İzmir'den Sivas'a giden yolcu otobüsünün devrilmesi sonucunda 3 kişi hayatını kaybederken 15 kişide yaralandı.

Ümit Çınar idaresinde olan 58 TD 900 plakalı yolcu otobüsü,Yozgat-Sivas karayolunun Oluközü beldesi çıkışında kontrolden çıkarak bariyerleri aşıp şarampole devrilmesi ile gerçekleşen kazada otobüste bulunan yolculardan Muhammet Fatih Yıldırım (22), Betül Gandemir ve Zerrin Danyeli olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olan 15 yolcu ise ambulanslarla  Yozgat, Akdağmadeni ve Sorgun'daki hastanelerde kaldırılarak tedavi altına alındı.

Otobüsün altında kalarak hayatını kaybeden vatandaşlar vinç yardımıyla çıkarılmasının ardından Akdağmadeni Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Etiketler; #yozgat
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.