YÖK Başkanı Yekta Saraç, rektörleri 'acil toplantı'ya çağırdı

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, acil toplantı için bütün devlet ve vakıf üniversitelerinin rektörlerini çağırdı.

YÖK Başkanı Yekta Saraç, rektörleri 'acil toplantı'ya çağırdı
18 Temmuz 2016 Pazartesi 09:54

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, acil toplantı için bütün devlet ve vakıf üniversitelerinin rektörlerini çağırdı. Bugün yapılacak olan acil toplantıda YÖK tarafından yapılan açıklama ile Prof. Dr. Saraç başkanlığında yapılacak toplantıda, öncelik olarak millet iradesine ve demokrasiye yönelik düzenlenen darbe girişiminin görüşüleceği duyuruldu.

Yükseköğretim kurumlarında paralel yapı operasyonun artırılması ve akademik camianın paralel yapıdan tamamen temizlenmesi için atılacak yeni adımların detaylı bir şekilde görüşülecek. YÖK'ün yapacağı acil toplantı saat 14:00'da başlayacak. Toplantı sonrası Saraç konuşma yapacak ve bu konuşmada YÖK ve Türkiye'deki bütün üniversitelerce hazırlanan ortak açıklamanın okunacak.


Etiketler; #yök
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.