Yargıtay'a 267, Danıştay'a 75 üye atandı - Atanan üyelerin isimleri belli oldu (Tam Liste)

HSYK olağanüstü toplandı. FETÖ operasyonları kapsamında danıştay ve yargıtay üyelerinin yeniden seçilmesi ile alakalı toplanan HSYK Yargıtay ve Danıştay üyelerini belirliyor. Atanan yargıtay ve danıştay üyelerinin tam listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yargıtay'a 267, Danıştay'a 75 üye atandı - Atanan üyelerin isimleri belli oldu (Tam Liste)
25 Temmuz 2016 Pazartesi 14:15

Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), bu sabah Adalet bakanı Bekir Bozdağ başkanlığında olağanüstü toplandı. Yargıtay ve DAnıştay üyelerinin seçileceği kritik toplantıda, FETÖ operasyonları kapsamında açığa alınan üyelerin yerine yeniden üye seçimi yapılacak. Peki HSYK toplantısı sona erdi mi? Yargıtay ve Danıştay üyelerinin ismi belli oldu mu? Detaylar haberimizde. 

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Kurulu, yeni Yargıtay ve Danıştay üyelerinin belirlenmesi için HSYK Başkanı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantı sonrasında yeni Yargıtay ve Danıştay Üyelerinin isimlerinin açıklanması bekleniyor. İsimler açıklandığı an haberimizden öğrenebilirsiniz.

Toplantı sonrasında Danıştay'a 75 üye, Yargıtay'a 267 yeni üye atandı. Atanan toplam 342 üyenin isimleri açıklandığında haberimizden öğrenebilirsiniz.

267 Yeni Üyenin Atandığı Yargıtay Listesi

75 Üyenin atandığı Danıştay Listesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.