Yarbay'ın İsyanı Kendisini Destekleyenlerle Çığ gibi Büyüyor!

PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan kardeşinin cenaze töreninde söylediği sözlerle gündeme gelen Yarbay Mehmet Alkan'ın ordudan ihraç edilmesine sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Yarbay Alkan'da sessizliğini bozarak sosyal medyada isyan etii.

Yarbay'ın İsyanı Kendisini Destekleyenlerle Çığ gibi Büyüyor!
04 Eylül 2016 Pazar 17:08

Şırnak’ta PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan kardeşinin cenaze töreninde söylediği sözlerle gündeme gelen Yarbay Mehmet Alkan'ın ordudan ihraç edilmesine sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.
          Yarbay Mehmet Alkan’ın ihraç tepkisi artarak devam ediyor. Alkan yaptığı açıklamada “25 yıllık emeğimi bir çırpıda silemezsiniz. Masumlara zulmedenleri ne bu dünyada ne öbür dünyada affetmeyeceğim” dedi.Geçtiğimiz yıl kardeşini şehit verdikten sonra cenaze töreninde çözüm sürecine ve yapılmayan operasyonlara tepki gösteren Yarbay Mehmet Alkan Türkiye’nin gündemine oturmuştu. İktidara yakın yayın organları tarafından hedef gösterilmiş, hakkında çok ağır ifadelerde bulunulmuştu.Hatta Asım Yenihaber müstear isimli Mehmet Doğan, “Yarbay PKK’nın içinde olsaydı cesedini köpekler parçalardı” diyecek kadar ileriye gitmişti.Tüm bu saldırılara rağmen Yarbay Alkan sessizliğini korumuştu. Bu kez isyan etii...
          Alkan, görev yaptığı Jandarma Genel Komutanlığı’na giderek “ihraç sebebini sorduğunu" ve çalışanların yüzüne bile bakmadığını belirtti. Alkan, sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı:
     ''Dün gittiğim jandarma genel k.lıgında yüzüme bakacak durumda olmadığından telefona dahi çıkmayan yetkililer belki buna cevap verir... bir insanı terör örgütü üyesi olarak damgalamak 25 yıllık emeğini bir çırpıda silmek, onun, ailesinin ve yakınlarının gözyaşlarına neden olmak büyük bir günah ve suçtur...masumlara zulmedenleri ne bu dünyada ne öbür dünyada affetmeyecegim...''



          Alkan, kendisine sosyal medyadan ulaşan destekçilerine de bir tesekkür mesajı yayınladı:
Vefalı dostlar ve hic tanımadığım vicdanlı insanlar soruyor...NASILSIN? Önce bir kıssa anlayayım:
Sokrates'in yönetimle arası açılmış, idama mahkum edilmiş. Rivayete göre eşi gelir yanına ve "Ah, bu kötü adamlar seni haksız yere öldürecekler" der. Sokrates ise karısına şöyle cevap verir: 
-"Evet, haksız yere öldürecekler, haklı yere öldürseler daha mı iyiydi?"....
Çok şükür gayet iyiyim içimde haklılığın verdiği güç ve enerji var. Insana haklı olmak kadar güç veren başka bir duygu yoktur. Aynı zamanda mağduriyetin verdiği iç huzuru var. Ilahi adalete olan inancım var. Desteğini esirgemeyen ailem var dostlarım var ne olup bittiğini çok iyi gören milyonlarca muhterem insan var. Varsın haksızlık olsun onlar haklı olsa daha mı iyiydi? Şehit Alim'in yüzüne bakamayacak olan kara vicdanlı olanlar düşünsün bundan sonra...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.