Yamanlar Koleji'ne kayyum atandı

FETÖ'ye yönelik operasyonlar kapsamında İzmir'de bulunan Özel Yamanlar Koleji'ne Kayyum atandı. Yamanlar Koleji'nin FETÖ için büyük bir öneme sahip olduğu ifade edilirken Fettullah Gülen'in kolejde bulunan özel odasında arama yapıldı.

Yamanlar Koleji'ne kayyum atandı
22 Temmuz 2016 Cuma 09:54

Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Eğitim sistemine sızan ve eğitim kurumlarına yerleşen FETÖ'cü teröristlere karşı yürütülen operasyon kapsamında FETÖ'nün üssü olarak bilinen  Yamanlar Koleji'ne kayyum atandı. Ayrıca Yamanlar Kolejininde bulunduğu 29 eğitim kurumuna bağlı olan Sema ve Şelale A.Ş'ye kayyum atandı. Terörist Başı Fettullah Gülen'in Türkiye'de bulunduğu zamanlarda Yamanlar Koleji'nde bulunan ve özel görüşmelerini gerçekleştirdiği oda da polis arama yaptı.

İzmir'de bulunan ve 1982 yılında temeli atılan Terör Örgütü FETÖ için büyük önem olan Yamanlar Koleji'ne kayyum atandı. Fettullah Gülen isimli teröristin odasının bulunduğu Yamanlar Koleji'nde FETÖ terör örgütünün temelinin atıldığı ifade ediliyor. Yamanlar Koleji'ne giden polis ve kayyumlar, Gülen'in yurt dışına çıkmadan önce özel görüşmelerini yaptığı iddia edilen özel odasına da girdi. 

FETÖ'nün en seçkin adamlarının bu kolejden yetiştiği iddia edilirken, okuldan mezun olanların Terörsit başı Fettullah Gülen'e bağlılık yemini ettiği söyleniyor. Okulda seçilmiş öğrencilerin ise, devletin önemli kurumlarına kritik görevlere yerleştirildiği ifade ediliyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.