Yalova 28 kez deprem ile sarsıldı

Yalova bu gece 28 kez deprem sarsıntısı yaşadı. Deprem sarsıntısı sadece Yalova'da değil Manisa'da da gerçekleşti.

Yalova 28 kez deprem ile sarsıldı
09 Ekim 2016 Pazar 11:09

Yalova bu gece 28 kez deprem sarsıntısı yaşadı. Yalova'nın yanı sıra Manisa'nın Akhisar ilçesinde de yaşanan deprem sarsıntısı 09.21'de 4 büyüklüğünde gerçekleşti.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezinden edinilen bilgiye göre, Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy köyü yakınlarında gece saat 02.02 sıralarında yerin 5,6 kilometre altında 3.7 büyüklüğünde bir deprem oldu. 

28 kez sallanan Yalova'da ise ilk saasıntı 00.22'de yaşandı.  Kandilli Rasathanesi verilerine göre merkezüssü Çınarcık ve Armutlu ilçeleri ile Çınarcık ilçesi Esenköy beldesi olan çok sayıda deprem meydana geldi. En son sarsıntı ise 07.45'de gerçekleşti.

Yalova'da 1 gecede 28 deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Yalova'da merkez üssü Çınarcık ve Armutlu ilçeleri ile Çınarcık ilçesi Esenköy beldesi olan çok sayıda deprem meydana geldi. İlk sarsıntı gece saat 00.22'de yaşandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.