Viranşehir teröristinin sığınağında katyuşa füzeleri bulundu

Viranşehir'de düzenlenen bombalı saldırının talimatını verdiği belirlenen teröristin kaldığı sığınaktan katyuşa füzeleri çıktı.

Viranşehir teröristinin sığınağında katyuşa füzeleri bulundu
19 Şubat 2017 Pazar 12:53

Mardin Emniyeti ve Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri operasyonla öldürülen Behzat kod adlı PKK'nın Mardin bölge sorumlusu Yaşar Uygur'un saklandığı sığınakta bulunan katyuşa füzeleri ve operasyon anının görüntüleri ortaya çıktı.

Aynı zamanda cuma akşamı Viranşehir'de düzenlenen bombalı saldırının talimatını verdiği belirlenen teröristin kaldığı sığınakta Suriye'den getirdiği belirlenen çok sayıda patlayıcının yanı sıra yaşamsal malzemelerin de olduğu görüldü.

BAKANA OPERASYONA KATILANLARI KUTLADI
Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu operasyona katılan güvenlik güçlerini kutladı. Telefonla Mardin Valisi Mustafa Yaman'ı arayan Bakan Soylu'nun, telefonun hoparlörünün açılması ile operasyona katılan güvenlik güçlerini kutladığı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.